Itthon "ki tudnám magam gyúrni"?
Figyelt kérdés
Csak itthoni edzéssel lehetne akkora karom pl. mint egy olyan embernek, aki rendszeresen konditerembe jár edzeni?2009. aug. 20. 19:21
1/5 anonim válasza:
Most a sok okos ember úgyis meg fogja magyarázni , hogy fekvőtámasszal , meg minden hülyeséggel igen blabla . De az én véleményem az , hogy nem . Persze egy szintig izmosodsz , de olyan izmaid soha az életben nem lesznek az otthoni edzéstől .
2/5 anonim válasza:
Kizárt dolog.
Én mikor 1 éve edzőterembe elkezdtem járni, első az volt hogy az edző megkérdezte: Jártam-e már konditerembe.
Mondtam hogy nem, csak itthon van egy mellgépem...
Itt közbe vágott, azt mondja: Ez semmi.
Viszont... ha van minden géped, fekpad, ferde pad, scott-pad, peck-deck gép, sorolhatom még, és van egy rendes edzésterved akkor lehetsz.
De ha elkezdesz járni fontos hogy közben hagyjál szüneteket.
És sok fehérjét fogyassz!
3/5 A kérdező kommentje:
Nincsenek itthon gépek!
Fekvőtámaszozásra és felülésre gondoltam volna!
2009. aug. 20. 20:40
4/5 anonim válasza:
Akkor nem. Karod esetleg lehet, ha veszel súlyzót, de az meg aránytalan lesz.
5/5 Gyakor válasza:
Fekvővel és felülésekkel sokra nem mész. vagy vegyél kondigépe(ke)t vagy kondibérletet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!