Szerintetek van értelme két éves táncos OKJ szakra menni?
Már egy idejen gondolkozok rajta, de nem tudom mi legyen...
Az tény, hogy két év alatt nem igazán lehet táncost "faragni" valakiből, pláne ha még teljesen kezdő is, vagy csak minimális alapokkal rendelkezik.
Éppen ezért nem tudom, hogy lenne-e értelme egy ilyen sulit elvégezni...
Lehet bármit is kezdeni egy okj-s papírral, vagy csak pénz kidobás???
Oké, tudom, hogy minden a tehetségen múlik, de aki tehetséges annak nem feltétlenűl van szüksége végzetségre. Ha pedig táncos, akkor előnyben részesítik azt aki fősulit végzett...
Ti mit gondoltok erről?
Nemrég voltam felvételizni egy táncsuliba, és felvettek. Nagyon szeretnék menni, mivel mindenem a tánc:)
Meg azért is lenne jó, mert sok féle táncot tanúlhatnék, úgy hogy még végzetséget is kapok a végén, és nagyon szeretnék akár darabokba is bekerűlni, vagy bármilyen fellépés is jöhet:)
Egy másik táncot kiskorom óta táncolok már, és fellépésekre is járok:)
Ebben a suliban meg lenne pár olyan tánc amit még nem tanúltam... szerintetek 21 évesen még lehetek jó olyan táncokban is amiket még nem csináltam??
Mennyire nehéz egy ilyen suli??
Hozzá vagyok szokva a heti 10-15 óra tánchoz, de ebben a suliban kb. heti 20 óra lenne...
Igazából nem sok olyan OKJ tanfolyam van, amivel bármire mész is. Ha nincs jobb dolgod, van rá pénzed, megcsinálhatod, de nem ezzel fognak tárt karokkal várni. :D
Fizikailag biztos fárasztó, bár balettintézetben keményebb gondolom, de azt pl. nagyon sokan nem bírják fizikailag, szellemileg.
Ha tényleg ezzel akarsz jövőt (bár ahhoz talán már öreg vagy picit, de sose lehet tudni) akkor inkább valami komolyabb helyre menj. De érdeklődd meg a végzetteket, mire mész ezzel. :)
Sok sikert!
7 éves koromtól kezdve sportolok, de 13 éves koromban elkezdtem a táncot, és ott ragadtam:)
Azóta csak ezt csinálom:)
Nem azzal van a gond, hogy későn kezdtem hanem azzal, hogy 13-20 éves koromig csak 1 táncműfajban táncoltam...
Itt meg lenne minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!