Szálkásítani egyszerűen?
Üdv! Az a helyzet , hogy szálkásítani szeretnék, és régen már 1x megpróbáltam de rájöttem , hogy mégsincs szükségem rá szóval azóta híztam kb 20 kilóg és nem akarok előröl minden cikket átfutni a neten , szóval ha valaki leírná (esetleg személyes tapasztalatokat) hogy milyen ételek a legjobbak (de én sajnos étrendet nem tudok követni), hogyan edzek, hogy ne veszítsek az izmaimból és mennyi idő alatt sikerült nektek hatást elérni stb...
Jah és drasztikusan szeretnék szóval tényleg a lehető legkevesebb zsírt magamon hagyni, és az ilyen drasztikus módszerek sem ijesztenek meg!
szálkásítani úgy kell, hogy kis súlyokkal kell sok szériát lenyomni.
a legjobb zsírégetés pedig a futás
Na azért olvastam már olyan cikket ,hogy véletlenül sem kis súlyokkal és sokat... Köszi amit leírtál de azért ezt én is tudom :)
A fentiekre lennék elsősorban kiváncsi
GreenTea
Először is annyit kérdeznék, hogy miért nem tudsz étrendet követni? Ez lenne a legfontosabb, ha tényleg eredményesen akarsz fogyni.
Másodszor pedig mivel nincs két egyforma ember, és a szálkásításról elég sok anyag van a neten az lenne a legjobb ha nem lennél lusta és körbenéznél.
Szálkásító edzés ahogy írtad nem létezik, az első válaszoló hülyeséget írt. A szálkásítás az étrenden múlik és az aerob edzésen.
Egy linket azért teszek ide neked a diétás étrendről: [link]
Köszi a választ , és erre válaszolnék én is:
"Szóval a napi fehérje adagodat oszd el 6al. Így megkapod az egy étkezésre jutó ideális fehérje mennyiségét. A szénhidrátot az első 2-4 étkezésre időzítsd."
"csirkemell filé 100g.jában: 24.70g fehérje van, és 0.50 g szénhidrát. Vagyis ha nekünk 50 g fehérje kell, és azt csirkemellben akarjuk megenni, akkor:
- egy sima egyenes arányossággal:
24,7 g fehérje van 100 g húsban,
50 g fehérje X-ben
X= 50x100/ 24,7 = 202 g"
Tudod én nem vagyok testépítő és nem is akarok az lenni, és pont az ilyenektől akadok ki. Az én életemben egyszerűen nem tudom megoldani hogy akár egy héten keresztül megtervezzem ,hogy mikor és mennyi csirkemellet eszek és abban hány gramm fehérje és hány gramm szénhidrát van amit ugye előzőleg kiszámoltunk hogy egy kilómra hány gramm jusson... És nem tudom elhinni ,hogy te ezt hogy tudod megoldani :|
Senki, még én sem számolja grammpontosan a fehérjét, azért nem, mert nincs rá idő, több fehérjét bevinni nem gáz.
A ch-t kell kerülni minden körülmények között, ha sikeresen szeretnél diétázni, mellé korlátlan mennyiségben mehet kb a protein.
"Tudod én nem vagyok testépítő és nem is akarok az lenni, és pont az ilyenektől akadok ki."
Szerinted ha csak félig jó a kajálásod, akkor fele akkora leszel, mint egy testépítő? Ha nem tartod be csak félig a diétát és nem számolgatsz , akkor csak fele annyit fogsz? Jó lenne végre felfogni, hogy a kis és nagy fogyás vagy kis és nagy izmosodás között csak az idő a különbség, de ugyan azt kell csinálni.
Tudod mi a különbség a testépítő és egy csak kicsit izmosodni vagy fogyni vágyó étrendje között nagyságrendileg a különbség? Semmi. A testépítő akkor lesz valaki, ha 20 évig keményen tolja. Hidd el a büdös életbe nem lennél az, ha akarnál sem és pont az ilyenektől akadok ki.
Ha meg fenn akadsz azon, hogy 202 gramm jön ki, és nem esik le, hogy az 20 deka csak úgy lazán, kb-re, mert 2 grammon semmi nem múlik, akkor menthetetlen vagy.
Az meg külön vicces, hogy drasztikus módszerek sem riasztanak vissza, de kiszámolni egyszer hogy nagyjából mennyi tápanyag kéne, na az már sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!