Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Normális az hogy birkózás...

Normális az hogy birkózás közben merevedésem van?

Figyelt kérdés

Tudom hogy furcsa kérdés,de haverokkal csak úgy hobbiszinten szoktunk birkózni,földharcolni és észrevettem hogy küzdelem közben merevedésem van sokszor.

Jelzem,nem vagyok meleg,barátnőm van, semmi ilyen hajlamom nincs.

Várom az normáis válaszokat:) köszi

2011. máj. 12. 12:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is néha van, nem nagy ügy.
2012. dec. 4. 22:42
 12/14 anonim válasza:

Két dolgot kell jól ismerni.

1. Mi a birkózás.

2. A nemi szerv működését.

Sokan nincsenek tisztában ezekkel, főleg az utóbbival.

A kérdésben merevedésről van szó, egész más megközelítés lenne a magyarázatban, ha "feláll" szerepelne benne.

a nemi szerv merevedése nem csupán fantáziálás útján indul be. Reggel mikor felébredsz merevedésed van és ez természetes, csak utána kell nézned mitől. ha a birkózás vesszük példának, ne essünk tévhitekbe. Ne keverjük össze a birkózást a bunyóval. A bunyót az ütés jellemzi a birkózást a föld küzdelem, mely abból áll, hogy az ellenfelet tus helyzetbe hozni. Napjainkban a pontszerzésre koncentrálnak a birkózók, ezek az akciók nem feltétlen eredményeznek merevedést (ez az oka). Nos utána kell nézni mielőtt bármit leírunk.

" A húgyhólyag megnövekedése, a prosztatára a herék és a makkra ható fizikai erő természetesen okozhat, és egészséges esetben okoz, mert a vérkeringésére a nyomás hatást gyakorol a nyomás váltakozása hatással van a vér áramlásának sebességével.

A birkózásnál a földharcban elkerülhetetlen a nemi szervre

ható nyomás ez előidézhet merevedést, ha nem akkor bizony

meg kell látogatni az "urológiát". Aki merevedést tapasztal az nem feltétlen homoszexuális, aki a birkózás látványától merevedést tapasztal az már elgondolkodhat a tényeken.

Nem kell szégyenkezni egy kis merevedéstől, ez a nemi szerv és vele összefüggésben álló szervek természetes működése "nyomás hatására".

2013. jan. 16. 10:57
 13/14 szamo77db válasza:
Nem mondanám a kérdezőre olyan kemény határozottsággal, mint itt előbb valaki, hogy búza! Annyi minden megtörténhet ott egy ilyen egymásnak feszülés közben. Sajnos a korát nem írta, de pl. kiskamaszoknál én nem látok ebben végzetes problémát.
2014. aug. 17. 20:07
 14/14 anonim válasza:
előfordul,van benne némi homoerotika,de ez nem jelenti azt,hogy az összes birkozó meleg lenne.amúgy vannak kifejezetten meleg birkozók is,akik ugyanúgy birkóznak-versenyszerűen.de ez nem kellene,hogy probléma legyen.
2014. szept. 1. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!