Normális az hogy birkózás közben merevedésem van?
Tudom hogy furcsa kérdés,de haverokkal csak úgy hobbiszinten szoktunk birkózni,földharcolni és észrevettem hogy küzdelem közben merevedésem van sokszor.
Jelzem,nem vagyok meleg,barátnőm van, semmi ilyen hajlamom nincs.
Várom az normáis válaszokat:) köszi
Biztos,hogy lappang benned valami bu-zulási hajlam.
Engem inkább émelyít az edzőtársam leizzadt testszaga.
Ha meg fogjuk egymást,akkor a feladatra koncentrálok,meg edzés közben alapból összemegy a zacskó meg a péló is elernyed a veszélyhelyzetre való felkészülés miatt.
Nem te írod ki állandóan,hogy birkóznál a Margitszigeten idegen férfiakkal?
Ha igen,akkor már a randira készülsz alapból és nem vagy homár?
én is bírkózok, és még sose állt fel a farkam bunyó közben.Még akkorse, ha csajokkal gurulok.
bu-zi leszel szerintem, csak még magadnak sem mered bevallani.
Szia szerintem ez nem feltetlenul jelenti azt hogy homoszexualis vagy, lehet hogy az agyad osszeteveszti ezt a fajta izgalmi szituaciot.
Volt mas helyzetben is spontan erekciod?
Persze fennall a lehetosege hogy vonzodsz a ferfiakhoz (is), de erre a valszt magadban talalod meg, kepzeld el hogy egy ferfi simogatja a mellkasod ha ezt nem erzed taszitonak akkor valoban nem vagy tisztaban a szexualitasoddal meg.
Szerintem kerd ki egy szakerto velemenyet, nem azert mert ez barmi fele veszelyt jelent az egszsegedre de ha nem tudod kontrollalni a merevedesed az meg sok kinos szituacioba hozhat. Gondolom nem orulnel ha a haverjaid nem akarnanak veled edzeni, az elottem szolok hozzaszolasai tokeletesen modellezik a ferfiak nagytobbsegenek elso gondolatat es oszinte velemenyet.
nekem csak akkor ha birkózást nézek
29/F :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!