Kajak vagy bírkózás?
Figyelt kérdés
Melyik sportot tartjátok jobbnak/szebbnek? Melyikben van több pénz (itt magyarországon)? Melyik elterjedtebb? Melyiktől leszel izmosabb? Tudom, hogy teljesen más a két sport, de azért legyetek szívesek próbáljátok meg összehasonlítani őket.2011. aug. 25. 22:32
1/7 anonim válasza:
Mivel én küzdősportot űzök, így a birkózást ajánlanám. Hasznos tudást ad, gyakorlatilag minden földharc alapja a birkózás. Pénz egyikben sincs, csak nagyon profi szinten, de ott sem sok, azt meg ennyi idősen (nem akarlak elkeseríteni) már nem fogod elérni. Mindkét sporttal jó fizikumra tehetsz szert.
2/7 anonim válasza:
kajakozás sztem attól sokkal izmosabb leszel:)
3/7 anonim válasza:
kajakot preferálom :) ha mindenképp küzdősport, akkor sem pont birkó :S kick-box vagy box, személyszerint nekem inkább ezek jönnek be. szerintem birkózás elterjedtebb, mert nincs mindenhol kajakozásra alkalmas hely, viszont egy tornaterem az van. mindkettőtől izmos lehetsz. a pénzügyi részről gőzöm sincs, de az elsősorban a profiknál számít, nemde?!
4/7 anonim válasza:
mint sport, a bírkózás inkább. (egész testet jobban megmozgatja, egészséges, jó pár előnyt írhatnék)
izmosítás - konditerem, étkezés.
pénz - O_o
5/7 anonim válasza:
aki pénzért akar sportolni nem fog keresni egy vasat sem
6/7 anonim válasza:
Birkózás!
Sokkal összetettebb és érdekesebb is!
7/7 anonim válasza:
Kajakozás ;)
Szabadban van, erősít és még jó is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!