Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kajak vagy bírkózás?

Kajak vagy bírkózás?

Figyelt kérdés
Melyik sportot tartjátok jobbnak/szebbnek? Melyikben van több pénz (itt magyarországon)? Melyik elterjedtebb? Melyiktől leszel izmosabb? Tudom, hogy teljesen más a két sport, de azért legyetek szívesek próbáljátok meg összehasonlítani őket.
2011. aug. 25. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel én küzdősportot űzök, így a birkózást ajánlanám. Hasznos tudást ad, gyakorlatilag minden földharc alapja a birkózás. Pénz egyikben sincs, csak nagyon profi szinten, de ott sem sok, azt meg ennyi idősen (nem akarlak elkeseríteni) már nem fogod elérni. Mindkét sporttal jó fizikumra tehetsz szert.
2011. aug. 25. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
kajakozás sztem attól sokkal izmosabb leszel:)
2011. aug. 25. 22:45
 3/7 anonim ***** válasza:
kajakot preferálom :) ha mindenképp küzdősport, akkor sem pont birkó :S kick-box vagy box, személyszerint nekem inkább ezek jönnek be. szerintem birkózás elterjedtebb, mert nincs mindenhol kajakozásra alkalmas hely, viszont egy tornaterem az van. mindkettőtől izmos lehetsz. a pénzügyi részről gőzöm sincs, de az elsősorban a profiknál számít, nemde?!
2011. aug. 26. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:

mint sport, a bírkózás inkább. (egész testet jobban megmozgatja, egészséges, jó pár előnyt írhatnék)

izmosítás - konditerem, étkezés.

pénz - O_o

2011. aug. 26. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
aki pénzért akar sportolni nem fog keresni egy vasat sem
2011. aug. 27. 20:42
 6/7 anonim válasza:

Birkózás!

Sokkal összetettebb és érdekesebb is!

2011. aug. 27. 21:46
 7/7 anonim válasza:

Kajakozás ;)

Szabadban van, erősít és még jó is :D

2011. okt. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!