Ma vettem meg a fehérjeporomat (Brutal gainer). Be is vettem az első adagot, ami elvileg 30g (Ez volt a dobozra írva), felöntöttem 300ml tejjel és megittam. Utána rámjött a fosás, de nem értem, hogy miért.
Az adagolókanalat majdnem teli raktam.
A dobozon még az állt, hogy zsírmentes tejjel lehet felönteni, én viszont 3,5%-os tejjel öntöttem fel. Lehet, hogy ettől? Vagy esetleg rosszul adagoltam, és a teli adagolókanál több mint 30g?
2011. máj. 11. 22:50
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy attól, ezt egyszeri alkalomból megmondani még nem lehet.
2011. máj. 11. 22:57
2/9 anonim válasza:
a szervezet amúgy sem folyékony táplálékra van kitalálva, meg kitudja, mire vagy érzékeny a turmix alkotói közül.
Ha meg azt akarod, hogy fel is szívódjon rendesen a cucc, akkor kidobod a tejet a p.csába, és vízzel iszod.
Azt meg remélem tudod, hogy a Brutal Gainer nem csak fehérje, hanem TÖMEGNÖVELŐ.
2011. máj. 11. 23:23
3/9 anonim válasza:
A tej miatt fosol hígat. Ha én tejet iszok akkor minden bajom lesz. Korog-morog a gyomrom, bélgázok termelődnek, áés persze a szar is híg. Pedig csak tejet ittam magába.
Amúgy is a tej az nehezen bonható anyagot tartalmaz. Szóval azt a fehérjét inkább vidd be túróból. Én szemáély szeint a fehérjét 2-3 dl vizzel viszem be.
Na kicsit off, de elolvastam amit valaki linkelt oldalt. Hát nem mondom kicsit vicc, hogy ilyen stílusú emberek írhatnak bárhova is. Az olyanoktól kéne eltiltani az internetet, mint ez a "bunny".
2011. máj. 12. 11:00
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg az olyan hülyéktől, akik tájékozódni lusták/ostobák, a kicsit keményebb hangvételtől meg megbántódnak!
2011. máj. 12. 23:22
7/9 anonim válasza:
Én meg 60 gramm proteint nyomtam, melléé 5 gramm glutamint, és 5 gramm kreatint edzés után, és mégsem fostam.
Jaa, én nem tejjel ittam?!
Am ma tejjel is ittam egy turmixot, mert csajnak mutattam, h nemcsak jól nézek ki tőle, hanem rohadtul finom is. (Banános Syntha)
2011. máj. 13. 01:35
8/9 anonim válasza:
De ott nem a megbántódáson volt a lényeg. Hanem ha valaki ilyen paraszt stílusban válaszol mindenkinek ha rákérdez valamire, akkor nagyon nem úgy tűnik, hogy tudjam miről beszélt, mert végig osztott mindenkit a válasz helyett. És amikor már fel is hozták, hogy nincs teljesen igaza le tiltotta a kommenteket.
2011. máj. 13. 09:35
9/9 anonim válasza:
Valaki időt áldoz a hülyékre, és itt most nem csak a blogra gondolok, de ott van az edző válaszol rovat is. Aztán pár fogyatékos elolvassa a szöveget, és elkezd okoskodni. Szerintem szíve joga bárkinek a saját blogján úgy kiosztani az embereket, ahogy akarja. Most az idiótákkal, akik jönnek, hogy márpedig a haver csak tejet iszik és mekkora kigyúrtállat, azzal mit lehet kezdeni? Le lehet írni még egyszer ami a szövegben van, de tök felesleges, egy hülyét érvekkel nem fogsz meggyőzni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!