Így is lehet fejlődni a fehérjétől?
Figyelt kérdés
Lehet ugy is fejlődni a fehérjétől ha csak edzés napon iszok 2-3-szor?(Arra nincs pénzem hogy minden nap 2-3-at megigyak:D )
Van így is értelme?
2010. okt. 18. 19:50
1/5 anonim válasza:
Normálisan kell kajálni, én pl edzés után iszok 45 g fehérjének megfelelő adagot és este lefekvés előtt...
Neked kell tudni, mennyit kell kiegészíteni!
2/5 anonim válasza:
Ha normálisan kajálsz, akkor nem kell inni. (edzés után mindenképpen ajánlott egy gyors felszívódású fehérje, meg szénhidrát)
3/5 anonim válasza:
Van hat, szerinted nekem volt penzem ilyenre?
Zabalni azt zabaltam amit anyam fozott szal ha makos tesztat akkor azt annyi h sok tejet ittam meg tojast ettem.
Es megis fejlodtem, jo elismerem h ha ittam volna jobban fejlodok, de hat na, nem volt ra keret.
4/5 anonim válasza:
Először a kajádat rakd rendbe!
Amúgy pedig nem értem a kérdést.. Edzés után mindenképp legyen egy, a többit pedig elosztod, hogy minde nap igyál. ennyi
5/5 clint válasza:
csak edzés után fontos, a többi menjen kajából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!