Gyurosok írjatok Azt szeret ném kérdezni hogy ha gyurás mellé sima fehérjét szedek az okozha valamit (betegség) és h a fehérjétől csak az izmunk nő mert én elég magas vagyok és nem szeretnék tovább nőni?
Na,ezen egy jót röhögtem. :D
Én azt ajánlom először is hogy google. :) Aztán még kétszer gondold meg hogy értelmes-e az amit felteszel kérdésnek.
De várj,segítek: [link]
Itt minden le van írva.
az első válaszolónak csöppet nincs igaza, mert zabpehely, nincs a tömegnövelőkben csak egyszerü szénhidrát.
(a jumbo nevü foson kívül) Épp ezért ajánlom ne fehérjét vegyél hanem tömegnövelőt. A fehérje izomépítő, de szénhidrát nélkül nem igazán jut az izomba. Csak fehérjét magában szálkásításkor-diétakor eszünk azért, hogy a edzés miatt ne az izomfehérjét bontsa a szervezet, hanem a bevitt fehérjékből szedje az energiát. És mível, ezek táplálékkiegészítők, azaz élelmiszerek nem okoznak betegséget, legalábbis egy egészséges embernek, hacsak nem vagy érzékeny vagy alergiás, vagy cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!