Milyen étrendet ajánlotok kondizás mellé? FONTOS
Sziasztok!
15 éves vagyok kb 1 hónapja járok hetente 5-6 szor konditerembe.Most majd veszünk Jumbot.180 cm vagyok és kb 76 kg.Tudnátok irni egy étrendet amiben nincs hús,és hal.
És ne olyan válaszokat irjatok léci hogy egyek húst mert amikor eszek akkor kihányom meg nem is izlik...Köszi
Nem irigyellek b*zmeg...
nehéz lesz. K*rva sok turmix fog kelleni.
Reggel egy rántotta, suliban, valami teljes kiőrlésű kenyér+raksz rá amit akarsz, és ehhez iszol zabpelyhes fehérjét, ezt eljátszod egy háromszor, edzés után jumbo, de ne vegyél többet, inkább valami rendes tömegnövit, ha mindenképp az kell. Este egy jó nagy adag túró.
Ha a hús nem jön be, akkor egyél sok cottage cheese-t. A legtöbb nagyobb élelmiszerboltban árulják (spar, tesco, stb). Magas a fehérjetartalma és szerintem az íze is jó. Egy dobozban (általában 150 g) van kb. 15 g fehérje. Szerintem te simán megeszel egyszerre 3-4 dobozzal is.
Mellé tejsavó koncentrátumot vegyél. Amit én használok és szerintem jó, a www.tejpor.hu oldalán levő, 10 kg-os kiszerelésű csomag.
Ha vízben akarod oldani, akkor szerintem csokis ízben vegyél, az valamelyest hasonlítani fog a kakaóhoz. A többi íz iszonyat sz@r tud lenni vízzel elkeverve, de ez minden tömegnövelőnél így van.
Ha nem megy vízzel, akkor zsírszegény tejjel keverd el, szerintem ugyanúgy hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!