Segít valaki fegyencedzésben?
A 307. oldalt olvasd el.
A fejenállást meg úgy csinálom,hogy lerakok egy törülközőt a fal elé kb 20 centire,rátámasztom a fejem,megtámaszkodok,felmegyek fejenállásba,aztán megfeszítem a testem és tartom,számolok.
Erőszintbe és ügyességbe elég sokat fejlődtem :)
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:06
A kérdező kommentje:
És 50 kiló vagy nagyon ügyes?:) V. olyan akit elkerülnének már a börtönbe?:)
A komment megírásának időpontja: ma 19:36
Nem kerülnének el mert nem vagyok egy Dorian Yates, de nem hiszem, hogy ezen múlik a siker egy börtönbe. Sokkal többet számít az ha erős vagy mint az hogy kétajtós szekrény. Elég 70 kilónak lenni csak legyél mellette erős gyors és ügyes.
Már 10 hónapja csinálom, a saját testsúllyal való edzést, előtte 4 évig kondiztam. A könyvet 1 hónapja olvastam és 1-2 gyakorlatot elestem belőle. Én nem haladok szintenként, hanem ott kezdtem el csinálni, mindent ahol éppen bírtam. De a Fegyencedzést kombináltam a Meztelen harcossal, ami szerintem így igazán ütős páros.
Pl guggolásnál, amit nem csináltam előtte, csak nagyon ritkán a 3. lépést kombináltam a 6-kal, úgy hogy majdnem teljesen leguggolok, de föld felett 10cm megfogok egy rögzített rudat, így nem dőlök el. Ezt csináltam 2 hétig és ezután rátértem az egylábas guggolásra, úgy hogy 2 rudat fogok guggolás közben, de csak annyira erősen, hogy meglegyen az egyensúlyom és minimálisan rásegítve, hogy feltudjak állni. És mindezt úgy hogy 5kg súly van a hátamon, azért mert mindenből 3*5 csinálok, így jobban fejlesztve az erőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!