Segitenetek a fegyencedzesben?
az a helyzet hogy a fegyencedzest akarom csinalni na es abban az van hogy mindent az elejetol kell csinalni minden gyakorlatot! pl fekvo falnal jo de meddig 1 honapig. mondjuk en megcsinalom a falnal fekvot minden nehezsegi fokat! akkor is 1 honapig tamasszam a falat? vagy mi van! ja meg melyika lgjobb edzesprogram? en a jo magaviseletet valasztottam de nekem menne a veterán is meg a többi is csak az van irva hogy a kezdoknek a jo magaviseletet kell nyommni ez komoly?
csinaloma kezdetektol de meddig ?
segitsetek ebben legyszi
a valaszokat elore is koszonom
höhö, én azt mondom, itt feneklett meg a fegyenc edzés. bizonyos találékonyság nélkül itt vársz, és nem tudsz mit kezdeni vele.
szerintem kezdd azt a "fokozatot" ami már rendesen megterhel.. de "fegyenc edzés".. továbbra is ehhh...
na csak keményen, és sok sikert!
azt mondod hogy azt csinaljam amelyik mar megterhel ok!
pl akkor fekcotamasz falnal megcsinaloma haladot, akkor a kovetkezo heten ugorjak a masik szintre? ha igen akkor ha abbol is megcsinaloma haladot akkor mar ismet ugorjak egy szintre s harom het alatt megcsinalhatom a 3 gyakorlati szintet??
ezt akkor igy kell csinalni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!