Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segitenetek a fegyencedzesben?

Segitenetek a fegyencedzesben?

Figyelt kérdés

az a helyzet hogy a fegyencedzest akarom csinalni na es abban az van hogy mindent az elejetol kell csinalni minden gyakorlatot! pl fekvo falnal jo de meddig 1 honapig. mondjuk en megcsinalom a falnal fekvot minden nehezsegi fokat! akkor is 1 honapig tamasszam a falat? vagy mi van! ja meg melyika lgjobb edzesprogram? en a jo magaviseletet valasztottam de nekem menne a veterán is meg a többi is csak az van irva hogy a kezdoknek a jo magaviseletet kell nyommni ez komoly?

csinaloma kezdetektol de meddig ?

segitsetek ebben legyszi

a valaszokat elore is koszonom

2011. szept. 16. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
addig csináld amíg nem érzed azt hogy könnyen és tökéletesen végrehajtva megy egy gyakorlat. nem tudom melyik az az edzésterv, de azt csináld ami 3 részre volt oszvta
2011. szept. 16. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:

höhö, én azt mondom, itt feneklett meg a fegyenc edzés. bizonyos találékonyság nélkül itt vársz, és nem tudsz mit kezdeni vele.

szerintem kezdd azt a "fokozatot" ami már rendesen megterhel.. de "fegyenc edzés".. továbbra is ehhh...

na csak keményen, és sok sikert!

2011. szept. 16. 17:02
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm Aczél ! gondolom te s meztelen harcost helyeselted volna jobban? !!!!
2011. szept. 16. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
igen, ha kérdezed, én azt ajánlom.
2011. szept. 16. 19:49
 5/9 A kérdező kommentje:
jo de abban allitolag nincs anyyi gyakorlat mint a fegyencedzesben?
2011. szept. 16. 19:54
 6/9 A kérdező kommentje:
s ezert lehet hogy nem tesz olyan erosse minden testreszt!
2011. szept. 16. 19:55
 7/9 anonim ***** válasza:
lehet, de lehet hogy az erő egy képesség, ennek a képességnek a fejlesztésére pedig a GTG edzés az egyik legjobb mód, amit nem tudsz egyszerre több gyakorlattal hatékonyan végezni. ha pedig rendes izomfeszítést végzel, akkor a kislábujjadtól kezdve az állkapcsodig minden izmod dolgozik, így segítve az éppen gyakorlatot végző izmokat (pl. comb és többi láb izom 1 lábas guggolásnál) és ezzel a többi izom is meg van dolgoztatva.
2011. szept. 16. 20:04
 8/9 A kérdező kommentje:

azt mondod hogy azt csinaljam amelyik mar megterhel ok!

pl akkor fekcotamasz falnal megcsinaloma haladot, akkor a kovetkezo heten ugorjak a masik szintre? ha igen akkor ha abbol is megcsinaloma haladot akkor mar ismet ugorjak egy szintre s harom het alatt megcsinalhatom a 3 gyakorlati szintet??

ezt akkor igy kell csinalni???

2011. szept. 18. 14:16
 9/9 anonim ***** válasza:
úgy kell csinálni hogy edzel. mégpedig nem kislányoknak való edzést csinálsz, hanem a legkeményebbet amit szabályosan végig tudsz nyomni.
2011. szept. 18. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!