Hogyan kezdjek hozzá a szálkásításhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 13 éves vagyok kb 158cm. 59kg vagyok egy kicsit elvagyok hízva. Szoktam haverokkal othon gyúrni, fekpadozni tápszerek nélkül. Nekem azt mondták hogy előtte szálkásítsa. Azt tudom hogy a szálkásítást kevés súllyal kell sokat szériázni. De nem tudom hogyan kezdjek hozzá. Tanácsokat plz!köszönöm!2011. máj. 8. 19:03
1/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Amúgy menj el futni, intervallumosan, így csináld:
5 perc bevezetőfutás , lassú éppen hogy csak kocogás, ne is erőltesd meg magad
majd 1 perc mindent beleadva
majd 1 perc szinte gyaloglás
majd 1 perc mindent beleadva
és ez így menjen kb 10-15 percig, majd a végén még 5 perc levezető futás, ezzel zsírt égetsz 24-36 órán ár, de ne úgy képzeld el, hogy 1 hét és -2kg. Nem. Ezt kb 4-5 hétig és 3-4 kg leygem nekem 4 hét alatt 4 kg lement 1 hét intervallumossal(heti3x) és 3 hét nagyon lassú zsírégető futással(heti3-4x) Hajrá!
4/5 anonim válasza:
Szóval heti 3-4x menj el intervallumosan futni!
5/5 TheFPSVik válasza:
Én mikor 13éves voltam akkor tömegnövelésre mentem )szép nagyok lettek mostanra a karjaim) és csak utána kezdtem szálkásítani...szerintem hülyeség hogy előbb szálkásíts...én se úgy kezdtem és mára elég szép széles a vállam...:P amúgy meg tényleg fuss és azért küldjed a felüléseket is...gyorsabban lemegy a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!