Hogy kezdjek el otthon gyúrni?
nem elég az edzésterv. a gyakorlatok helyes kivitelezése is ugyanolyan fontos, azt pedig itt megtalálod elég jól levezetve és írva.
és mindkettőnél fontosabb a kaja, amire itt is találsz repcepteket. olvass, szabd testre, és csináld keményen. ennyi a képlet
első válaszolónak: csak gratulálni tudok
csináld a calisthenic edzésmódszert.
16 évesen tönkre akarjátok tenni az izületeit? :D szép
őőő én nem értek egyet a csak kondis gyúrással. Igen is nagyon erősítő hatású 1-2 saját testsúlyos gyakorlat. Igen , nem tudsz 1 izomra koncentrálni, és? legalább neked fejlődnek a stabilizáló izmaid. Kíváncsi vagyok melyik kondi termes nyom előttem 1 kezes fekvőt rendes tartásba vagy 1 kezes húzódzkodást ( tartani se bírja magát 1 kézzel, haggyuk már ) vagy 1 lábal guggolást, fogadok telitalppal 2 lábbal is hátraesne.
Konditól hamarabb nősz az tuti, saját testsúlyos edzéssel meg azt éred el hogy testedhez lesz izmod. És mivel az is edzés, és erőlteted az izmod és pihensz, itt is fejlődsz.
nézd : http://www.youtube.com/watch?v=agJFcbY6PV0&feature=player_em..
erősnek néznek ki ugye? nem hiszem hogy ráérnek egész nap kondiban dolgozni.
"Ha csak erősödni" - ez nevetséges. Nézz körül, hány ember van nagy izomzattal, és hány akik pl. meg tudnak csinálni 15 sima kétkezes húzódzkodást. A kérdező egyébként gyenge izomzatára panaszkodik, nem pedig kicsi izomzatára.
És csak ki tud izzadni 3000 Ft ot. Jah. Meg legyen vki, aki megtanítja neki a helyes gyakorlatokat, összeállítja az edzéstervet, és ad étrendkiegészítőket és vitaminokat INGYEN ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!