Hogy kezdjek el táncolni tanulni otthon? 15L
Hello! Alakformálás céljából szeretnék táncolni, na meg azért, mert szeretnék találni valami hasznos elfoglaltságot. Amúgy zenélek (zongorázok, gitározok, énekelek, meg színészkedek), de az alakomra is szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni. Számtalan tornát kipróbáltam már a lábaim szépítéséhez, de egyik se segített, viszont, amikor egy musical-társulatban táncoltam, akkor kifejezetten szép alakom volt. Azóta sajnos abbahagytam, de szeretném fejleszteni a mozgásomat. Mit ajánlanátok, hogy kezdjem el? Mit táncoljak? Csak itthon szeretnék egyenlőre. Linket esetleg valaki küldene? :3
előre is köszi:) 15L
Hát én pl. társastáncra járok de youtuben is szoktam nézegetni táncokat és megtanulni.Társastánc tanulás van ha érdekel pl. "learn to dance samba" vagy ilyesmit irj be. A másik amikkel szoktam szórakozni hogy ezeket a táncokat tanulom meg:
http://www.youtube.com/user/GRDanceFitness
:D:D szerintem tökjobuli:D
köszi, csak az a baj, h társastáncra nincs partnerem... úgyhogy inkább valami moderntánc-féle érdekelne (:
olyasmi, mint a hip-hop, csak picit könnyebb, és nem kell hozzá akrobatika. vagy olyan, amit buliban is lehet táncolni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!