Lányok. Ti is szoktatok otthon bugyiban hangosan zenét hallgatni és közben idétlenül táncolni? :D
Figyelt kérdés
akár bugyiban vagy meztelenül.2010. nov. 10. 17:21
1/17 anonim válasza:
ha pakolászok. zenét hallgatok és arcmaszkot is teszek fel. nem túl erotikus, csukva is tartom az ajtót:P:D
3/17 anonim válasza:
Én szoktam táncolni, de nem bugyiban, annyira nincs meleg, vagy valaki úgyis a közelben van :)
5/17 anonim válasza:
persze:D nemtom valahogy feldobja a napomatxD 15/L
8/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Én így szoktam ( én tettem fela kérdést).
9/17 anonim válasza:
Szoktam. Bugyi top, meg az a vastag, puha zokni, béna kis konty a fejem tetején, Otsuka Ai bekapcs, és órákon keresztül képes vagyok ugrálni:)
10/17 anonim válasza:
aha en meg furdoszobaban is mert ott van egy nagy tukor es zene nelkul pozolok meg ilyenek es perszeee tancolok is ...
ISTENEM DE HULYE VAGYOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!