Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan félidős terhesen...

Lassan félidős terhesen hogyan folytassam otthon? Kivel kezdjek?

Figyelt kérdés

Most múltam 16 hetes, mióta tudok a terhességről külföldön vagyok szóval végig ide jártam terhes gondozásra. Februárban megyek haza, és ha minden úgy alakul otthon is fogok szülni a nyáron. Tegnap az itteni védőnőmtől kikértem minden eddigi papírom/leletem, viszem haza.

Hová menjek otthon először?

Sztk.-ba, körzeti orvosomhoz (kb. 10 éve nem láttam), nőgyógyászhoz, vagy csak egy általam szimpatizált kórházba -amit kinéztem magamnak szülni - ?

Itt kint nincs 18 hetes ultrahang, de pont otthon leszek akkor...

Köszi a válaszokat!

2011. jan. 18. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Körzeti védőnő, házi orvos. A védőnő majd ajánl nőgyógyászt... onnastól sima ügy.

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

2011. jan. 18. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, hova fogsz költözni? Ha megbízol az sztk-s rendelésben, bármelyik kórházba mehetsz. Én magánrendelésre jártam csak a kötelezö vizsgálatokat csinálták a kórházban. A szülésre bejött a magánorvosom a kórházba.
2011. jan. 18. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
En Irorszagban szultem. Nagyon sokan hazajarnak, de otthon sem jobb vagy rosszabb a szules, mint mashol. Raadasul sohasem tudhatod, mikor tortenik baj, az utolso hetekben pedig nehezkes az utazas is. A te dontesed, de en atgondolnam megegyszer a helyedben.
2011. jan. 18. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:

A helyzet nem ilyen egyszerű:)

Szóval nekem Budapesten van egy kis lakásom, de vidékre vagyok bejelentve családi-kényelmi okok miatt (vagy talán csak eddig nem volt kedvem ilyesmivel foglalkozni)...valószínűleg gyorsan átíratom a címem, mert Pesten szeretnék védőnőhöz járni.

Jelenleg Franciaországban, a papa is francia..és az itteni kórházak/ellátás mellett döntenék magamtól.

Viszont márciustól lehet, hogy a papa otthon kapna egy elég jó állást, ezért mennénk vissza. Ha ez a meló nem jön össze, akkor maradunk kint. Viszont mivel mindenképpen megyek haza most februárban - hiányol a család, látni szeretnének terhesen:) - így el akarom kezdeni otthon is a dolgokat, mert alakulhat úgy is az életünk. Remélem nagyjából érthető voltam:)

2011. jan. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!