A box vagy a konditermi edzés a jobb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 20:04
1/8 anonim válasza:
Hogy hogy melyik a jobb? Attól függ mire. Kigyúrt izmos állat akarsz lenni vagy megakarsz tanulni bunyózni? Egyik küzdősport a másik testépítés, teljesen más a kettő.
2/8 anonim válasza:
a testépítéssel és ha kileszel gyúrva csak annyit fogsz elérni hogy az átlag testfelépítésű embereket akik nem csinálnak semmit , és ha olyan helyzet adódik alaposan helyben hagyhatod, viszont hasonló "gyúrós" ember ellen a dolog már neccesebb lenne, ha már a bunyó részét nézzük ha a boxba beletanul valaki akkor mindegy kivel áll szemben, ha elég tapasztalt a boxoló emberke, bárkit kiüthet
3/8 anonim válasza:
viszont ha csak azt nézed hogy te 100kilós izom ember akarsz lenni , semmi extra , akkor természetesen a konditerem a válasz a kérdésedre
4/8 A kérdező kommentje:
Én csak mozogni szeretnék valamit,csak nem tudom eldönteni.Igazából ez a két sport áll közel hozzám.
2011. máj. 7. 20:38
5/8 anonim válasza:
akkor a döntés előtted áll. mind a kettő sportágazat jól fejleszti az erőnlétet, viszont a boxban lévő edzéstípusok jobban fejlesztik az állóképességet. ha a "gyúrást" választod ajánlom mellé h hetente 2-3szor azért fuss 1órát , mert a végén lehet nagy és erős leszel, viszont 100méter futás után kidőlsz :D
6/8 anonim válasza:
a Boxot megúszod havi + 10e ből a Testépítés az havi +30e ha valamit is elakarsz érni a 2 sportban ez a minimum tapaszatalatből írom mindkettőt.
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék annyira nagy lenni,csak egy atletikus testet szeretnék.
2011. máj. 7. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!