Hogyan javítsak a futási eredményemen?
Figyelt kérdés
Majdnem egy évem van rá hogy felkészüljek rá.2000mert akarom lefutni 7:35 alatt most kb olyan 9:15 alatt megy,bár a végére már majd kiköpöm a tüdőmet...Mit javasoltok,hogyan tudnám minél hamarabb elérni?Jelenleg heti 3szor járok le lefutni a 2000et.Lehet több kéne?Milyen teknikával?2011. máj. 7. 11:01
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Az előzőtől kérdezem, hogy csak így növelhetem az állóképességemet, vagy úgy is növekszik, ha lefutok hetente többször 30 percet? Vagy csak ezzel az edzéstervvel lehet erősíteni az állóképességet?
3/8 anonim válasza:
Szerintem minden futás növeli az állóképességet. :)
Ezt az edzéstervet főleg a teljesítmény miatt ajánlottam.
4/8 A kérdező kommentje:
Addig tiszta hogy mennyit kell futni (percet) az viszont nem hogy milyen tempóban:D Mennyire hatásos ez a teszt? az baj lenne ha a 3ik héttől kezdeném? mert kb ott tartok most teljesítményben,állóképességben...
2011. máj. 7. 11:31
5/8 anonim válasza:
talán kezd ott, hogy a sport rovatba írsz, nem a fogyókúrásba
6/8 A kérdező kommentje:
Talán ott kezdem,hogy hidegen hagy amit írsz=) félre ment,és akkor mi van?=)írj nyugodtan max lepontozlak,úgy is unatkozom:D
2011. máj. 7. 11:38
7/8 anonim válasza:
pontozz csak le nyugodtan, épp fogadásban vagyok valakivel, hogy melyikünknek sikerül előbb az 50%...légy szíves ezt a választ is ;)
8/8 anonim válasza:
Fúúú mennyire lehet ám életed neked, válaszoló :DDD
Én direkt felpontoztalak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!