Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan javítsak a futási...

Hogyan javítsak a futási eredményemen?

Figyelt kérdés
Majdnem egy évem van rá hogy felkészüljek rá.2000mert akarom lefutni 7:35 alatt most kb olyan 9:15 alatt megy,bár a végére már majd kiköpöm a tüdőmet...Mit javasoltok,hogyan tudnám minél hamarabb elérni?Jelenleg heti 3szor járok le lefutni a 2000et.Lehet több kéne?Milyen teknikával?
2011. máj. 7. 11:01
 1/8 anonim válasza:

[link]

Ez tuti segít! :)

És sok sikert :)

2011. máj. 7. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Az előzőtől kérdezem, hogy csak így növelhetem az állóképességemet, vagy úgy is növekszik, ha lefutok hetente többször 30 percet? Vagy csak ezzel az edzéstervvel lehet erősíteni az állóképességet?
2011. máj. 7. 11:24
 3/8 anonim válasza:

Szerintem minden futás növeli az állóképességet. :)

Ezt az edzéstervet főleg a teljesítmény miatt ajánlottam.

2011. máj. 7. 11:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Addig tiszta hogy mennyit kell futni (percet) az viszont nem hogy milyen tempóban:D Mennyire hatásos ez a teszt? az baj lenne ha a 3ik héttől kezdeném? mert kb ott tartok most teljesítményben,állóképességben...
2011. máj. 7. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
talán kezd ott, hogy a sport rovatba írsz, nem a fogyókúrásba
2011. máj. 7. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Talán ott kezdem,hogy hidegen hagy amit írsz=) félre ment,és akkor mi van?=)írj nyugodtan max lepontozlak,úgy is unatkozom:D
2011. máj. 7. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
95%
pontozz csak le nyugodtan, épp fogadásban vagyok valakivel, hogy melyikünknek sikerül előbb az 50%...légy szíves ezt a választ is ;)
2011. máj. 7. 11:43
 8/8 anonim válasza:

Fúúú mennyire lehet ám életed neked, válaszoló :DDD

Én direkt felpontoztalak :D

2011. máj. 7. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!