Ez így milyen? Mit javitsak?
Figyelt kérdés
Mindennap tornázom 40 percet pluss 20 percet hasizomra.
Ma ettem reggel egy natúr joghurtot...délben paradicsomos káposzta főzeléket és este egy almát.
Hetente egyszer hashajtót veszek be de csak mert nagyon székrekedéses vagyok..és hát valamit mégis tenni kell,hogy gyorsuljon az anyag cserém.
2011. febr. 21. 19:07
1/6 anonim válasza:
Gyanítom, hogy lepontozol majd, de szerintem ez így szélsőséges :( Ne éheztesd magad, mert nincs értelme. Én sok fogyókúrát végigcsináltam, koplalósakat is eredményesen, de nagyon hamar visszajöttek a kilók. Olyat csinálj, hogy ne éhezz!!! Egyél 5x, de a délutáni kajálásokkor csak valami könnyűt. Hidd el semmi baj nem lesz ha reggel és délben jóllaksz. A szervezeted azonnal elkezd raktározni ha érzi, hogy kevés a "bevétel". Viszont szépen megnyugszik, ha rendszeresen eszel, és sokkal gyorsabban éget.
2/6 anonim válasza:
Ez így nem jó, nagyon nem jó.Annyit eszel, mint egy anorexiás.Ennyi kajával lelassul az anyagcseréd, nem lesz semmi energiád, és ha majd egy kicsivel is többet eszel, már attól is hízni fogsz.Szerintem nagyon gyorsan meg kéne változtatni a táplálkozásod, mert ez egy 1 éves kisgyereknek is kevés.Én reggelire eszek annyit, mint te egész nap(300-350 kcalt, mert te egész nap ettél ennyit, ami édeskevés), persze én is fogyókúrázok..Reggelire jó a natúr joghurt, de mellé egyél rozs- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, meg ehetsz hozzá zöldséget és gyümölcsöt is.A káposzta főzelékhez egyél valamilyen sovány húst pl. csirkét, vagy pulykát, vagy halat.Este egy almával jóllaksz?Este is egyél azt, amit ebédre, de ehetsz joghurtot, kefirt, túrót is.Ezen kívül tízóraira+uzsonnára is kéne valamit enni.Pl. 1-1 gyümölcsöt, vagy zöldséget, vagy kefirt, natúr joghurtot, de tízóraira még egy marék olajos magvat is meg lehet enni.(Persze csak néha.)Ja és ennyi kaja mellet még van energiád napi 1 órát mozogni??Elég lenne heti 3-4x is mozogni.Na meg nem beszélve a hashajtóról..Ahhoz , hogy gyorsuljon az anyagcseréd, nem hashajtókat kéne szedni, hanem el kéne felejteni ezt a koplalást, és naponta 5x kéne enni.
3/6 anonim válasza:
elsővel értek egyet. Amit te szeretnél csinálni az szörnyen beteges, és veszélyes!!!
22L
4/6 anonim válasza:
az elötem szólokkal teljesen egyet értek még annyit tennék hozzá, hogy minden nap egyél valami husfélét min. 5 dkg, mert különben a tested elkezdi "lebontani" az izomzatodat és az nem jó, fő a változatosság
5/6 anonim válasza:
azért lassú az anyagcseréd mert nem eszel rendesen. hashajtóval meg csak tönrevágod magad. rendesen kell enni pláne ha sportolsz is. nem azt mondom hogy nassolj, de vacsorára egy alma??? ez most komoly? én most eszek csirkecombot zöldségekkel és nem hízok egy grammot sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
De sajnos többet nem tudok enni,mert lelkiismeret furdalásom lesz...és nem tudok aludni éjszaka. :S
2011. febr. 22. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!