Leg magic/leg master van valakinek? Tényleg vékonyítja a combot, vádlit? Mennyi ideig kell és milyen rendszerességgel használni, hogy használjon?
Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 16:37
1/6 anonim válasza:
Nekem leg masterem van.Inkább vastagít, vagyis izmosít :(
2/6 anonim válasza:
Kidobott pénz, inkább vegyél kondibérletet.
3/6 anonim válasza:
a másodiknak:tévhit,hogy kidobott pénz,ellenben a öbbi szar topshopos cuccal.akkor neked még nem volt iylen vagy esetleg nem prób áltad vagy ha igen akkor valamit nagyon rosszul csináltál.szóval nagyon sokat használ,mert iszonyú nehéz is ezt gondolom aki csinálja érzi.nem vékonyít,izmosít és attól nagyobb lesza combot,ha egyre erősödik:D
4/6 anonim válasza:
nekem van leg magicem és jó én heti 6x csinálom 1 nap pihivel nagyon jó és nem időhöz kötöm addig amíg birom csinálni addig csinálom egyre több ideig bírom és jóó
5/6 anonim válasza:
Nekünk pont Karácsony után lett egy leg magic-em. Naponta 1 percet csináltam vele a gyakorlatot és egy hónap alatt lement egy centi a combomról de úgy hogy még izmosabbnak is éreztem magam. A Leg Magic azért jó mert nem izzadsz meg tőle, és ha egy nap többször "belebotlasz" és ráálsz pl fél-1 percet akkormár tök profi vagy :)
De mint minden másnál itt is fő a rendszeresség.
6/6 anonim válasza:
nkm is van. inkább izmosítja a lábat. de nkm volt hozzá egy cd is kb 15 perces gyakorlatokkal leg masterel..én azt csinálom meg napi 3x :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!