Mennyire hatasos ez a hasizom fejleszto edzes?
Ha minden masodik nap megcsinalom mennyi ido utan lenne lathato az eredmeny?
http://www.youtube.com/watch?v=44mgUselcDU
Elhiszem ujabban ez a meno ,hogy ijeneket masoltok be de az en kerdesem szerintem egyedi mivel egy adot videoval kapcsolatosan kerdeztem velemenyeket.
Amugy ha te ojan okos vagy akkor tudod azt a szabalyt is gondlom ,hogy ne OFFolj !!!
Mrolympia
99999999999 nap múlva b@zdmeg.DIÉTA és aerob edzés kell,hogy lepucold a zsírt a hasadról.
Off:a helyesírási szótárt tanulmányoznád inkább,minthogy ilyen idióta kérdéseket teszel fel. ojan=oLYAn
Mrolympia
Miaz a budi bilder? :DDD Nézz már magadra kisköcsög...elbújnék.Neked csak az lesz a jó válasz,ha leírja valaki,hogy ez az edzésterv jó?Hát k@rvára nem ér semmit diéta és aerob edzés nélkül képzeld el:) És ezt még 1 páran lefogják írni,hogy ne legyél hiányban.
menj már a f@szba te kis gyökér! ahogy írtad! diéta+ aerob!!! mit vársz hazugságot? te fogyatékos kis paraszt!
annak a csicska videónak akkor van értelme ha erősíteni akarod a hasad,vagy 1 deka zsír nincs rajtad tehát látszanak a kockák!látszatja nem lesz okoska! töröltethetsz,pofázhatsz,mindíg a linked fogod kapni,mert napi 100 ilyen kérdés van?. mit kéne linkelni rubint rékát?
Mro-val meg ne ugass ha nem értesz hozzá mert én ismerem,és nem a levegőbe beszél ahogy én sem!
üdv!Mark86
HAt ennel a valsznal mindenkepp jobb lett volna" [link]
Esetleg oJan valasz jo lett volna ,hogy mi jo vagy nem jo mi kene vagy nem kene melleje es a vegere mondjuk oda irod ,hogy kell egy kis aerob szar is mert csak ugy lesz eredmenyes meg egy kis ki@bszot dieta .
Ha nincs turelemed a nooboknak valszolni akkor miert foglalkozol a kerdessel .
Es nem kell elbujnom ,meg teszi helyettem DIGI :)))MR musKli:)
MOst legszisebben ide jonnel es jol bemosnal :)))
Hiaba na ,nem lehet mindeki oJan tokeletes mint te , csak van az Net es be lehet szolni az oJanoknak akik kulombnek erzik magukat fizika serules nelkul:))))
Mrolympia
Nem értem,fogalmazz kicsit érthetőbben...a fogyókúra rovat való neked,nem ez.Csá Márk,hogy-hogy névtelenül?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!