Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » . Acél. Szerinted ma jól...

. Acél. Szerinted ma jól csináltam?

Figyelt kérdés

.Acél. , Ahogy mondtad intervallumos futásra váltottam, és így csináltam:

5 perc bevezető futás, majd 12 percig intervallumos, a 12 az sprint volt, és a 13 pedig nagyon lassú éppen hogy futás. majd 5 perc levezető, ja és 2-2 perca biciklizés míg haza és oda érek, szóval? :D

2011. ápr. 30. 19:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

he..he-he..

én mindég spec edzést csinálok, nincs időm futni O_O

meg amúgy is, még a végén a testem átállna ilyen hosszú távú kitartásra, de akkor hogy tépnék szét valakit hamar? nekem gyorsan kell az erő :D

nah, ez onnan, hogy az MMA-sok (sportolók) szoktak aerob futni, ugye ők sport közben erősen anaerobok. és az a futás felkészülésük "mert a futás jó" aláaknázza amúgy az edzésüket :D na most a te futásod más, mert kemény, de ha kemény munkát akarok, akkor én inkább lábsúyban rúgok, vagy lépcsőzöm :)

2011. máj. 3. 09:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Kérlek, akkor leírnád nekem, te hogy vagy zsírtalan* ? :D
2011. máj. 3. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:

zsírtalan remélem nem vagyok, néhány hete a vérkoleszterinem éppenséggel a méréshatár alatt volt, de igyekszem javítani a dolgon..

kb. írtam, én ha edzem, akkor az elég zúzós, ütések, rúgások ami a csövön kifér, akár súlyokkal. vagy állóképességedzés de nagyon tempósan fekvőtámaszok hasprések, guggolások. őőmmm.. lépcsőzni mostanában nem voltam, de az jöhet még. szóval harcműv. edzés alapjai. ezek sajnos elég energiaigényes dolgok. de a futásod is, úgyhogy te nagyon jó úton vagy, ami az edés részt illeti.

mondjuk most konzultálok egy sráccal, aki jön majd hozzám edzeni illetve tanulni, ő a fogyás edzés részét szeretné velem csinálni. ha érdekel, nekem nem gond ha ketten vagytok.

2011. máj. 3. 16:16
 14/24 A kérdező kommentje:
14, mint mondtam 1,5 hónap és 15 vagyok, szerinted hogy lehetne ezt elintézni? xD :D azért kösz mindent :D
2011. máj. 3. 16:29
 15/24 anonim ***** válasza:
no, mármint mit hogy lehetne elintézni?
2011. máj. 3. 16:36
 16/24 A kérdező kommentje:
hol lax, mikor, mit, hogy meg ilyenek :D
2011. máj. 3. 18:23
 17/24 anonim ***** válasza:

pest. budapest.

:D

2011. máj. 3. 19:23
 18/24 A kérdező kommentje:
xD te nem adod fel :D
2011. máj. 3. 19:38
 19/24 anonim ***** válasza:

mitis?

jaaa, ne értsd félre, én nem akarok macerát magamnak, de hát ugye kéne az a sörpénz.. meg milyen jó egészségre nevelni a fiatalságot... szóval túl sok minden van a lustasággal szemben a mérleg túlsó oldalán.

2011. máj. 3. 19:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Én szabolcsi vagyok :D
2011. máj. 3. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!