. Acél. Szerinted ma jól csináltam?
.Acél. , Ahogy mondtad intervallumos futásra váltottam, és így csináltam:
5 perc bevezető futás, majd 12 percig intervallumos, a 12 az sprint volt, és a 13 pedig nagyon lassú éppen hogy futás. majd 5 perc levezető, ja és 2-2 perca biciklizés míg haza és oda érek, szóval? :D
12 percig képes vagy sprintelni?
Mióta futsz?
Bazz te egy vadállat vagy!
gyilkos!
pihend ki, és ezt próbáld kicsit elnyújtani. ha a végén már nagyon hulla vagy, akkor vegyél vissza, jól számolom hogy 5+12+12+13+5 perc = 47 perc, mondjuk ez így is korrekt, plusz a bicikli.. á nem is kell több, ez nagyon keménynek tűnik! gratulálok!
xDDD te vagy az állat :D
így volt:
5 perc bemelegítő futás, majd 1 perc sprint, 1 perc pihi, 1 perc sprint 1 perc pihi, és ez így ment (MA) 15 körön át majd 3 perc levezető futás, és hazafelé intenzíven gyalogoltam 5 percet :D NASZÓVAL? :D Bocs, de elírtam :S
óó!
mi jó sokat írogattunk. hát, nem véletlen :)
tényleg, gratulálok!
nekem is rá lehetne állnom valami megterhelőbb edzésre.. mostanában az a helyzet, hogy vagy egész nap, de csak nagyon kevés gyakorlatot végzek, illetve harctechnikát, de sokszor csak lassan (tehát nem egy állóképesség fejlesztő) vagy épp edzésen keményen, de akkor meg majdnem meghaltunk ketten.. szóval lehet egy kicsit majd variálni kéne.. xD
én erről olvastam, igen!
nagyon felpörgeti a testet, az anyagcserét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!