Melcsiboszi kérdése:
Leírná valaki, hogy mi a hulahoppozás technikája?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni hulahoppozni (azért írom egy 'l'-lel, mert az egyik kérdésben valakit már nagyon leosztottak, mert kettővel írta :)), de nem megy a világér sem. Le tudnátok írni, hogy hogy kell állni, hogy kell tartani, elindítani, hogy kell a csípőt mozgatni, stb...? Előre is köszi mindenkinek!2011. ápr. 24. 23:46
1/4 anonim válasza:
Beírod a youtube-ra,gondolom lesz néhány találat a helyes végrehajtásról.
De kukkolhatsz egy ovi előtt is.A gyerkőcök jók benne,végülis nekik van.
2/4 A kérdező kommentje:
A youtube az jó, köszi a tippet, megnézem mindenképpen! :)
Láttam én már sok embert hulahoppozni, meg próbáltak volt osztálytársaim is tanítani, de mivel ők is csak úgy "valahogy" tanulták meg, nem tudták megmondani, hogy pontosan mit csináljak, az meg úgy látszik, nem volt elég, amit láttam... :S
Még egyszer köszi a tippet!
Azért várok még válaszokat!
2011. ápr. 25. 19:18
3/4 anonim válasza:
Én ezzel a leírással illetve sok gyakorlással tanultam meg. A lényeg, hogy ne add fel ha egy kör után leesik, hanem próbáld újra. Nekem az elején 10 másodperc már hatalmas rekord volt, most meg fél óra is simán megy. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Örök hála!!! :)
2011. ápr. 26. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!