Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csajok szerintetek az hatásos,...

Csajok szerintetek az hatásos, ha egy héten 5× vagy 6× elmegyek úgy, hogy egy nap futok egy nap biciklizek?

Figyelt kérdés

köszi :)

15/L

2011. ápr. 23. 20:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
hát te tökéletes vagy :)
2011. ápr. 23. 20:59
 12/29 anonim ***** válasza:
a bringa és a futás aerob edzések, és csak a lábra hatnak. Kell mellé izomerősítő anaerob edzés is, főleg a felsőtestre. Súlyzózás, felülés, fekvőtámasz, ilyesmi.
2011. ápr. 23. 20:59
 13/29 anonim ***** válasza:
Mi a célod vele amúgy?
2011. ápr. 23. 21:00
 14/29 anonim ***** válasza:
nem b*zdmeg nem vagyok tökéletes. de nem vagyok akkora f*sz, hogy kiadjak 10.000 ftot azért hogy legyen egy NORMÁLIS FUTÓCIPÖM , mikor bővel elég egy 1.000ftos gyökér cipő is. Abban is lehet futni .
2011. ápr. 23. 21:00
 15/29 noname86 ***** válasza:
lehet mindenbe futni,de az nem mindegy hogy szétb@szod a gerincedet 1 év alatt vagy nem! ha már valaki figyel az egészségére az se legyen már mindegy hogy mik a következmények! nem a legdrágább cipőket kell venni hanem meg kell nézni ajánlott-e futásra,mert nem ökrök gyártják ökröknek!
2011. ápr. 23. 21:03
 16/29 noname86 ***** válasza:
az olyan felfogást meg külön birom hogy 600 éve is voltak futók pedig akkor még saru volt a divat!
2011. ápr. 23. 21:06
 17/29 A kérdező kommentje:

Na jó ezen szerintem ne veszekedjetek.

Ezek mellé igen még szoktam felüléseket is csinálni.

A célom ezzel az, hogy lefogyjak vagy 4-5 kilót + hogy formásodjon illetve erősödjön a fenekem, lábam. Meg hát jó lenne kicsit mozogni mert egész nap bent ülök a gép előtt és zabálom a sok csokit. Egyébként az étrendemen is finomítottam. Utánanéztem a dolgoknak és most aránylag még egészségesen is eszem. Ráadásul ha most 15 évesen megszokom ezt az életformát, később sem lesz belőle problémám. :)

2011. ápr. 23. 21:07
 18/29 anonim ***** válasza:

ugyanmár -.- ne kezd el te is , most egy nagyon egyszerű példával fogom bebizonyítani , hogy nincs igazad.

gondolom jártál iskolába , általánosba, meg gimibe vagy valami. Tesi óra ? volt? futás ? volt? mennyi ? Fociztál ? kosaraztál? közbe futottál nem? mennyi is , általános iskola 8 év + gimi 4 év az 12 akárhogy is számolom.

hogy van a gerinced? tönkrement 12 év alatt? igen , nem mindennap futottál , de rohangásztál csajok után , vagy éppen kergetőztél az udvaron.

Mindezt milyen cipőben tetted ? futócipőben? vagy csak abban a cipőben amit anyukád vett?

Ismét megkérdezem, hogy van a gerinced 12 év után?

2011. ápr. 23. 21:08
 19/29 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt a csokizabálós izét ne úgy képzeljétek, hogy el vagyok hízva. Nem, csak ha így folytatom biztosan el fogok.

Meg amúgy is hallottam, hogy a futásnak sok jótékony hatása van.

2011. ápr. 23. 21:10
 20/29 A kérdező kommentje:

Egyébként a cipőre én sem fordítok nagy figyelmet. Azt veszem fel ami van és amit nem sajnálok futásra. Persze gondolom egészségesebb a futócipő, de már önmagában a futás is jó.

Tehát még egyszer mondom, ezen ne veszekedjünk.

Amúgy én nem vagyok valami kitartó típus, tehát hogyan tudnám csábítóbbá tenni a dolgot? :D Tehát biztos lesz olyan, hogy semmi kedvem nem lesz menni. De nem szeretném abbahagyni, ha már elkezdtem.

2011. ápr. 23. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!