Csajok szerintetek az hatásos, ha egy héten 5× vagy 6× elmegyek úgy, hogy egy nap futok egy nap biciklizek?
köszi :)
15/L
Na jó ezen szerintem ne veszekedjetek.
Ezek mellé igen még szoktam felüléseket is csinálni.
A célom ezzel az, hogy lefogyjak vagy 4-5 kilót + hogy formásodjon illetve erősödjön a fenekem, lábam. Meg hát jó lenne kicsit mozogni mert egész nap bent ülök a gép előtt és zabálom a sok csokit. Egyébként az étrendemen is finomítottam. Utánanéztem a dolgoknak és most aránylag még egészségesen is eszem. Ráadásul ha most 15 évesen megszokom ezt az életformát, később sem lesz belőle problémám. :)
ugyanmár -.- ne kezd el te is , most egy nagyon egyszerű példával fogom bebizonyítani , hogy nincs igazad.
gondolom jártál iskolába , általánosba, meg gimibe vagy valami. Tesi óra ? volt? futás ? volt? mennyi ? Fociztál ? kosaraztál? közbe futottál nem? mennyi is , általános iskola 8 év + gimi 4 év az 12 akárhogy is számolom.
hogy van a gerinced? tönkrement 12 év alatt? igen , nem mindennap futottál , de rohangásztál csajok után , vagy éppen kergetőztél az udvaron.
Mindezt milyen cipőben tetted ? futócipőben? vagy csak abban a cipőben amit anyukád vett?
Ismét megkérdezem, hogy van a gerinced 12 év után?
Amúgy ezt a csokizabálós izét ne úgy képzeljétek, hogy el vagyok hízva. Nem, csak ha így folytatom biztosan el fogok.
Meg amúgy is hallottam, hogy a futásnak sok jótékony hatása van.
Egyébként a cipőre én sem fordítok nagy figyelmet. Azt veszem fel ami van és amit nem sajnálok futásra. Persze gondolom egészségesebb a futócipő, de már önmagában a futás is jó.
Tehát még egyszer mondom, ezen ne veszekedjünk.
Amúgy én nem vagyok valami kitartó típus, tehát hogyan tudnám csábítóbbá tenni a dolgot? :D Tehát biztos lesz olyan, hogy semmi kedvem nem lesz menni. De nem szeretném abbahagyni, ha már elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!