Melyik tápkieg gyártó a legjobb ár/érték arányban? Kinek mi vált be?
5kilos 100% whey protein professional mennyibe faj magyarorszagon??
Mert amit irtal h a mutant 26ezer azon megdobbentem ... Szlovakiaban kb. a fele.
lóf4szJankó
Én is felvidéki vagyok, te hol vásárolsz? Vebsopba?
most néztem másik oldalon mutant mass-t 15000!
veszem megfele! :D
GreenTea
Én bármit szivesebben veszek mint a Scitec-et. Igazából úgy unszimpatikus a cég, ahogy van! Bejegyezték magukat Orlandoba, minden cuccra ráb@sszák az amcsi cimkét, aztán nyomnak hozzá egy magyar matricát is! Kamu amcsi cucc! Kib@szott nagy reklámuk van, és őszintén szólva még én is reklámozom őket, mert van egy Scitec-es pólóm (Vörös Zoli és Katarina). Beszarás!
Ha meg már a Zoliról van szó! Biztosak lehettek benne, hogy nem az Anabolic Whey-en él, ahogy a Támadásba mondja:)
Amiket én használok: Musclelogic, Gaspari, Muscle Asylum Project, Twinlab, Six Star.
Egyedül vitamint használok a Scitec-től.
GreenTea
Ja, amit még biztos sokan nem próbáltatok, viszont jó cucc, az az Amix. Én használtam fehérjéjüket, és véleményem szerint nagyon jó anyag! Ha esetleg gondolkozik valaki a vásárlásán, az bátran tegye meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!