Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik tápkieg gyártó a...

Noname86 kérdése:

Melyik tápkieg gyártó a legjobb ár/érték arányban? Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
na itt lehet ölni egymást! :D
2011. ápr. 22. 16:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Sok scitecet vettem, nem azt mondtam hogy nem jó, hanem ár/érték arányban nem éri meg, ha pl. kapsz gasparit vagy vpxet 9ezer körül.
2011. ápr. 22. 18:27
 12/33 anonim ***** válasza:
Most amit mondok nem ár/érték arány lesz, de szerintem ha a minőségét nézzük nem lehet olyan rossz, ha Vörös Zoli fölkészül egy versenyre scitec kiegészítőkkel.
2011. ápr. 22. 18:29
 13/33 A kérdező kommentje:
erre meg mindjárt jönnek a Vörös Zoli csak reklámozza,otthon meg jót röhög és amerikából hozatja a tápkieget!kommentek :D
2011. ápr. 22. 18:36
 14/33 anonim ***** válasza:
Lehet:D
2011. ápr. 22. 18:39
 15/33 lóf4szJankó ***** válasza:

Hat ja ,ilyen alapon minden tapkieg jo ,mert mindegyiknek van legalabb egy ismert arca akivel reklamozzak.

En is elkreklamoznak akarmit ha ingyen szedhetem a cuccokat es meg penzt is kapok erte.

Nemhiszem h pl. Ronnie Coleman csak BSN cuccokat szedett volna.

Ezzel nem a scitec ellen akartam beszelni ,csak leirtam h mi a helyzet :D

2011. ápr. 22. 18:44
 16/33 anonim ***** válasza:

Amúgy tudtam, hogy ez lesz a reakció, hogy ingyen kapja :D

De nem is azért mondtam. Mindegy, többféle vélemény van, így a jó.

2011. ápr. 22. 18:50
 17/33 A kérdező kommentje:
tudtok olcsóbb proteint vagy tömegnövelőt ajánlani pl a 100% whey protein professional-nal vagy a volumass35 prof-nál,legalább ilyen beltartalommal?
2011. ápr. 22. 18:51
 18/33 anonim ***** válasza:

Már úgyis eltértünk a kérdéstől:

Én maszkültechet nem vennék, az tuti, mert olyan gusztustalan reklámszövegeik vannak, hogy nemigaz. A scitec is túloz, de nem olyan kvanagy mértékben mint az előbb említett gyártó. A piacon levő legjobb legális tesztó fokozó, érdekes, hogy minden gyártóé a legjobb... á lebaszom.

2011. ápr. 22. 18:53
 19/33 A kérdező kommentje:

itt offolhattok lesz@rom! nem is kérdés ez,inkább ilyen közvéleménykutatás...kiváncsi vagyok,tudom mi a jó nekem úgyhogy ne törjétek magatokat nagyon,csak érdeklődök! :D

köszi mindenkinek

2011. ápr. 22. 18:56
 20/33 anonim ***** válasza:

A tömegnövelőnek meg tényleg csak az az értelme, hogy a kezdő aki lusta kotyvasztani, meg akinek ingyen van /szponzorált versenyző/ az szedje, mert az adott összetevőket egyenként megvenni olcsóbb. Mi van egy jobb tömegnövelőben? Protein, gyors ch, kreatin, glutamin, bcaa, esetleg no fokozó.

Ilyet keverni is lehet otthon. Akkor meg minek drágán venni...

2011. ápr. 22. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!