Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kellene csinálnom ahhoz,...

Mit kellene csinálnom ahhoz, hogy július elejéig lemenjen 2-4 kiló és feszesebb legyek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 12:21
 1/8 anonim válasza:
Nekem egy hónap alatt ment le 5-6 kg attól, hogy este 8 után nem ettem.Mindent ugyanúgy csináltam, de ez bevált, mert sztem kezdésnek jó.
2011. ápr. 22. 12:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne egyél 8 után. Sőt dél után se egyél. Ne egyél egész nap!

Kedves előző, ha mondjuk megdonálcot eszek, de nem eszek 8 után akkor ugye lefogyok 2-4 kilót?

2011. ápr. 22. 16:23
 3/8 anonim válasza:
Találó a nevedXDnem azt mondtam, szerintem, hogy zabálj egész nap, de 8 után ne egyél, és claudia schiffer leszel.azt mondtam, hogy én elsőként amikor elkezdtem fogyókúrázni nem csináltam semmi extrát, csak este 8 után nem ettem, napközben azt ettem amit eddig.A másik, hogy nem az én válaszomra kellene reagálnod, hanem a kérdésre.Három meg az, hogy elalvás előtt 3 órával nem tanácsos már enni, maximum gyümölcsöt, mert ...Amugy meg feltételezem, ha a fogyókúra a célja a kérdezőnek akkor nem hambugert fog enni egész nap.
2011. ápr. 22. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
:D Ehetsz lefekvés előtt is ha mondjuk sovány húst eszel zöldséggel, vagy tojásfehérjét zöldséggel. A lényeg hogy mondjuk 6-7 től diétában már csak húst eszel zöldséggel. De ez a nem eszek semmit x óra után az egy akkora f@szság ameddig ellátsz.
2011. ápr. 22. 16:47
 5/8 anonim válasza:
okéXDDlegyen igazadXD
2011. ápr. 22. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Aki XDXDXDXD lószarokkal operál az az én szememben egy sorbanálló divatmajmoló, ne haragudj.
2011. ápr. 22. 16:52
 7/8 anonim válasza:
Ez már offolásXdDe amugy ez jobb:D?nah mindegy a kérdezőnek mondom, hogy az ugrókötél jól formál és fogyaszt.
2011. ápr. 22. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Diétáznod kell és aerob edzést végezni!

Diéta: [link]

Aerob: [link]

A 8 után nemevés, és úgy általában a nemevés egy baromság!

2011. ápr. 23. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!