Ha elkezdenék boxolni, akkor tényleg nem üthetnék vissza?
Figyelt kérdés
Érdekel már egy ideje a box és gondolkozok rajta, hogy elkezdjem, de ma elég érdekes dolgot olvastam. Miszerint, ha elkezdek boxolni akkor ha megtámadnak az utcán, akkor nem üthetek vissza mert akkor kizárhatnak a boxból. Igaz ez? Vagy ez csak akkor van, ha én provokálom ki a verekedést?2011. ápr. 19. 17:38
11/12 anonim válasza:
Okosan kell csinálni, ha nem vagy leigazolva, akkor agyba főbe verheted, semmi lényege, ha rákérdeznek, úgyis amatőr vagy+önvédelmi célból tanulod: ergo bekaphatják.
Ha viszont le vagy igazolva, ami hosszú idő és olyan helyzetben nagy önfegyelem, vagy elmenekülsz, vagy olyan helyzetet harcolsz ki, hogy senki se tudja rád bizonyítani és ugy vered meg.
Én thai-boxot tanulok pontosan ilyen önvédelmi célokból, ne mondja már nekem senki hogy azért basznak meg, mert pontosan arra akarom használni amire való... bár igazatok van, ez a mi büszke magyar törvénykezésünk.
12/12 anonim válasza:
az adott szakági szövetségekben jelentős eltérés lehet az ügyben, a boxszövetség elég érzékeny erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!