Ha elkezdenék gyúrni, megállnék a növésbe?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és elszeretnék kezdeni gyúrni.
Csak attól félek ,hogy megállok a növésbe és azt nagyon nem szeretném.
Tudom elmehetnék sportolni , de arra nincs időm , viszont kondiba heti 2-3x eltudnék járni.
Szóval ha elkezdenék kondiba járni megállnék a növésbe?
2011. júl. 26. 23:46
1/21 anonim válasza:
Jaja, vigyázz mer a tököd is kicsi marad. 14 évesen max gyúrmát gyúrjál
2/21 anonim válasza:
Ha 14 évesen a nyári szünetben nincs időd,akkor mikor lesz?
14 évesen 170centi voltam,22 éves koromig kb 30 kiló izmot szedtem magamra és nőttem 15centit.
3/21 anonim válasza:
4/21 anonim válasza:
Én is 14 vagyok, egy éve kezdtem gyúrni, és 176cm vagyok most. Szerintem ez mind tévhit. Talán csak azért mondják, hogy ne vegye el a gyúrás a tanulásra szánt idődet.
Amíg nem szedsz semmi pluszt az izomnöveléshez, garantálom, hogy semmi bajod nem lesz a tőle. Önbizalom növelőnek meg Number ONE!
7/21 anonim válasza:
tegnap 23:59 nek: izomnövelő nincs ez az egyik dolog, a másik meg h ADDIG nem lehet semmi baja, amig normális táplálékkiegészítőket szed, nem ilyen tablettás szarokat ami úgy néz ki mint az aszpirin, vagy amit szúrni kell mint a drogot. ezek a koxok barátom. ettől lehet baj. a normális por alakú táplálékkiegészítőtől nem, amit akármilyen szaküzletben vehet.
8/21 A kérdező kommentje:
úgyérted ha nem veszek be semmi ilyen fost akkor nem lesz semmi bajom?
2011. júl. 27. 00:11
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
ahogy ő elmagyarázza attól szájbarágósabban már nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!