Ezzel az edzéstervvel lehet nyárra szépen kidolgozott felsőtest + kockahas?
Étrend: csirkehúst szoktam enni, rizzsel. Kb 2-3 óránként eszem, fél tállal, tehát sose eszem tele magam. Ha nem jön össze a csirkehús, akkor (tengeri) halat, rizzsel. Inni csak vizet szoktam és szörpöt (szamóca szörp), tehát semmi szénsavas.
Mozgás: hétköznap minden nap elmegyek futni, kb 3 km-t, változó terepen, megvan 30perc alatt. Hétfőn és kedden kondi, szerda pihenő, csütörtök-péntek kondi, hétvégén pihenő (úgy pihenő, hogy nem megyek konditerembe) és fekvőtámasz szombat-vasárnap kb 120-150 között. Biciklizés csak hétvégén, szombaton és vasárnap 5km-t.
Kondiban amiket csinálom: tricepsz, mellizom, bicepsz, hasizom, hátizom.
180 cm vagyok, 75kg. Sajnos a hasamon van kis felesleg, de már kezd az is lejjebb menni, hisz Januárban még 80kg voltam. Nyárra lehetséges, hogy kockahasam legyen, szépen kidolgozott felsőtesttel? (19 / F)
(nem akarok hülyeséget írni, kijavítanak majd remélem ha mégis):
de a hétköznap minden nap kb. 30 perces futás nekem nem tetszik. alapból kevés, másrészt ha minden nap mész annyira megszokott mozgás már, hogy zsírból semmi nem megy le tőle, vagy csak nagyon kevés. én inkább átállnék intervallumos futásra, és csak minden 2. napon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!