Ha minden nap végzek comb vékonyító gyakorlatokat (pl guggolás) de mellette eszem rendesen attól még vékonyodik a combom?
Azt hallottam, hogy ha az étrenden nem változtatok de közben csinálok gyakorlatokat akkorattól izmosabb- vaskosabb lesz a combom, de én vékonyítani szeretném...
Ha ezt csak minimális étrend változtatás mellett teszem, hogy pl 5 után nem eszem, attól még vékonyodhat?
Nem tudom mit kell itt beszólni.... Képzeld el már kitudja hány hete rendszeresen futok, és egy ideje tornázom...
Látatlanba hogy lehet így véleményt formálni valakiről? Ez undorító...
arról nem is beszélve, hogy suli+meló mellett nem is kivitelezhető teljesen ez mind... Én csak tanácsokat kértem, mert hatvan helyről hatszáz féle tanácsot adtak.. Van aki azt mondja nem kell megvonni van aki azt mondja meg kell vonni a cukrot szénhidrátot... Tán egy módot kéne választanom szemellenzővel?
Mellesleg va aki azt mondta a futás semmire nem jó, van aki azt, hogy fogyaszt van aki azt, hogy csak álloképességet erősít....
Hát te biztos okosabb vagy nálam ( utolsó válaszoló ) hogy magadtól eltudd dönteni. Én sajnos biztos túl ostoba vagyok...
Hát köszi a jó tanácsokat :) sokat segítettél... :) De még véletlenül se pazarold rám a drága idődet!
GreenTea
Ne aggódj, ha nem lenne rád időm, akkor nem írnék!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!