Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha minden nap végzek comb...

Ha minden nap végzek comb vékonyító gyakorlatokat (pl guggolás) de mellette eszem rendesen attól még vékonyodik a combom?

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy ha az étrenden nem változtatok de közben csinálok gyakorlatokat akkorattól izmosabb- vaskosabb lesz a combom, de én vékonyítani szeretném...

Ha ezt csak minimális étrend változtatás mellett teszem, hogy pl 5 után nem eszem, attól még vékonyodhat?

2011. ápr. 14. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem nagyon. Formásabb lesz és kevésbé hájas, de vékonyodni akkor fog, ha mellette diétázol. Nem koplalásra gondol, "csak" teljesen ki kell iktatni a cukros, nagyon zsíros, fehér lisztes ételeket.
2011. ápr. 14. 16:53
 2/13 fjps ***** válasza:
100%

Guggolástól nem fog vékonyodni a combod, hanem izmot építesz vele. Ha fogyni szeretnél akkor kezdj el futni, vagy végezz bármilyen aerob mozgást.

Étrend változtatás nélkül is lesz hatása, de nem olyan mértékű, mint ha diétáznál is.

Egyébként én nem tartom túl jó ötletnek azt, hogy 5 után nem eszel. Ez azt jelenti, hogy legalább 12-14 órán keresztül nem eszel semmit, így csak éhezteted a tested. Így a tested a legközelebbi étkezéskor raktározni kezd, hogy felkészüljön a későbbi "éhezésre".

2011. ápr. 14. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy hülyeség 5 után nem eszel! Nem így kell diétázni.A guggolástól csak erősődik/izmosodik.Inkább járj el futni,sétálni. [link] így kell diétázni!
2011. ápr. 14. 16:59
 4/13 A kérdező kommentje:

Járok futni heti 3-4x 20 percet.. Azt mondják mások az nagyon kevés... De többet egyenlőre nem akarok....

Ez elvileg direkt olyanféle guggolás ( aprók csukott lábbal) amitől vékonyodni fog... Legalábbis azt írták...

Én jobban elvagyok éhezéssel, mert nem szeretek sokféle zöldséget :(

De sokhelyről hallottam, hogy az nem jó, mert raktzároz a szervezet...

2011. ápr. 14. 17:13
 5/13 anonim ***** válasza:
Hidd el,hogy ne éhezéssel fogyj,hanem normális kajával napi 6-8 étkezésre szétbontva.Megismétlem mégegyszer,a guggolás nem fogyaszt.
2011. ápr. 14. 17:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha rágondolok, hogy a lisztet és a cukrot az étrendemből szinte teljesen ki kéne űzni... hát lehetetlennek érzem... Meg túlságosan szeretek jókat enni...
2011. ápr. 14. 17:43
 7/13 anonim ***** válasza:
57%
Akkor menj vissza a fogyókúra rovatba és sírj tovább.
2011. ápr. 14. 17:49
 8/13 TOMAtm ***** válasza:
sajna tényleg kénytelen leszel elfelejteni a cukros sütiket,vagy megbarátkozol vele hogy ilyen maradsz..sőt még nagyobb is leszel.ez csak akarat kérdése.másfelől ha igényled adok tudományos magyarázatos is,közérthetően.szóval a szénhidrát(pláne a gyors(cukor és péksütik))hamar kiürül a vérből és az agyban olyan folyamatokat indít be hogy te még éhes vagy ill ennél még,holott semmi szüksége rá a testednek.ha alacsony szénhidrátbevitelt csinálsz az étkezésedben akkor lassan ez a vágyad elmúlik és nem fogod kívánni majd a csokit sütit és társait.ehhez nálam kb 2 hétre volt szükség,de az első hét a legszörnyűbb...akkor egy kakaóscsiga is eszméletlen nyálcsorgást tud kihozni belőled.akaraterő kérdése,döntsd el szeretnél jobban kinézni vagy ezis megfelel e a saját elvárásaidnak.
2011. ápr. 14. 17:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Nyilván szeretnék jobban kinézni, és tudom, hogy ez csak a cuko és egyebek lemondásával lehetséges, de, hogy egész életemre lemondjak róla? Olyan furcsa...
2011. ápr. 14. 18:51
 10/13 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem kell lemondanod se a cukorról, se a lisztről, sőt még csak meg sem kell mozdulnod! Annyi ember van, aki jól néz ki, teljesen fölösleges neked is...

Mi a fenének jössz kérdezni, ha nem vagy hajlandó elfogadni mások tanácsát? Leírják neked, hogy mit kéne tenned, de neked az nem jó! Az ilyeneknek tényleg a fogyókúra kategória való, ott majd ajánlanak "dinsztelt halat" meg "léböjtöt" és f@sza kis kapszulákat!

2011. ápr. 14. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!