Ha minden nap végzek comb vékonyító gyakorlatokat (pl guggolás) de mellette eszem rendesen attól még vékonyodik a combom?
Azt hallottam, hogy ha az étrenden nem változtatok de közben csinálok gyakorlatokat akkorattól izmosabb- vaskosabb lesz a combom, de én vékonyítani szeretném...
Ha ezt csak minimális étrend változtatás mellett teszem, hogy pl 5 után nem eszem, attól még vékonyodhat?
Guggolástól nem fog vékonyodni a combod, hanem izmot építesz vele. Ha fogyni szeretnél akkor kezdj el futni, vagy végezz bármilyen aerob mozgást.
Étrend változtatás nélkül is lesz hatása, de nem olyan mértékű, mint ha diétáznál is.
Egyébként én nem tartom túl jó ötletnek azt, hogy 5 után nem eszel. Ez azt jelenti, hogy legalább 12-14 órán keresztül nem eszel semmit, így csak éhezteted a tested. Így a tested a legközelebbi étkezéskor raktározni kezd, hogy felkészüljön a későbbi "éhezésre".
Járok futni heti 3-4x 20 percet.. Azt mondják mások az nagyon kevés... De többet egyenlőre nem akarok....
Ez elvileg direkt olyanféle guggolás ( aprók csukott lábbal) amitől vékonyodni fog... Legalábbis azt írták...
Én jobban elvagyok éhezéssel, mert nem szeretek sokféle zöldséget :(
De sokhelyről hallottam, hogy az nem jó, mert raktzároz a szervezet...
GreenTea
Nem kell lemondanod se a cukorról, se a lisztről, sőt még csak meg sem kell mozdulnod! Annyi ember van, aki jól néz ki, teljesen fölösleges neked is...
Mi a fenének jössz kérdezni, ha nem vagy hajlandó elfogadni mások tanácsát? Leírják neked, hogy mit kéne tenned, de neked az nem jó! Az ilyeneknek tényleg a fogyókúra kategória való, ott majd ajánlanak "dinsztelt halat" meg "léböjtöt" és f@sza kis kapszulákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!