Alacsony ism. Szám (5-8) lehet hogy jobban fejleszt mint az átlagos (10-12)?
Bő 1,5 éve kondizom.
Az első évben kevés ismétléssel (5-8) dolgoztam és ugye nagyobb súlyokkal, most meg "normál" ism.-el (10-12) csinálom de mintha lasabban fejlődnék.
190 cm magassághoz voltam kb. 63 kg
1 évre rá kb. 77 kg
8 hónap múlva (jelenleg) 80 kg
(elég szálkás vagyok, szóval nincsenek + kilók)
Tudom hogy az elején gyorsabban fejlődik az ember na de az csak 2-3 hónapig tart amíg hozzászokik a szervezet, nem?
kaján se változtattam (naponta 3-5x eszem, próbálok minél több fehérjét meg szénhidrátot bevinni...) csak annyit hogy abbahagytam a táp.kieg.-őt, létezhet hogy az ennyit számít?
GreenTea
Az étrend az ami számít, a tápkieg csak kiegészítés. Ha nélküle nem megfelelő az étrend, akkor probléma a hiánya.
2 év alatt fejlődtél 17 kilót, egész jó, ha tényleg nem sokat zsírosodtál. Eddz továbbra is rendesen és kajálj!
Zsír nem jön rám egy deka se és ez nagyon faxa, csak úgy érzem így az izomtömeg is lassabban növekszik. :)
Te mennyit szoktál nőni egy év alatt általában?
az ismétlésszám a legfontosab!
1-4 ig inkább erőt növelsz 5-8 ig izmokat szedsz fel 8-12 ig nagy tömegű izmot építesz de izzadsz is és nem erősödsz semmit vagyis ez egy kiaknázása a nagy fizikai erőnek 12-felett izzadsz szálkássághoz szerinte jobb futni mint 12 felett nyomni amúgy én erőemelő edzést végzek de amikor izmot növeltem 4 hónap alatt felszedtem 9 kilót cuccok nélkül komoyabb táplálkozás nélkűl iskola utáni edzéssel
GreenTea
elsegítő: Remélem ezt a sok hülyeséget nem komolyan írtad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!