Akkor is edzetek ha rossz idegállapotban vagytok?
GreenTea
Nem tudom mit jelent ez nálad. De ha normálisan tudsz viselkedni, és tudsz vigyázni a magad illetve mások egészségére, akkor igen!
GreenTea
Teljesen kimerülten ne menj edzeni! Ha úgy érzed hogy képes vagy megcsinálni, akkor menj csak!
GreenTea
Helyes! Kajálj egy jót és pihend ki magad!
Pedig szerintem jot tett volna neked egy laza edzes.
Nem értek egyet azzal hogy ha pl. egy fáraszto nap utan az ember hazaer estere fáradtan ,lemerulten ,akkor ne menjen edzeni.
Pihenek egy orat ,közben ráhangolom magam ,kajalok valamit h legyen energia es nyomas edzeni.
Nincs olyan idegállapot amikor ne esne jol nekem egy edzés, még ha lazább ezdés is....utána sokkal jobban erzem magam.
Attól függ milyen edzés.
Küzdősport edzésre kimerülten menni nem a legjobb.
Koncentráció hiány stb=megsérülök,sérülést okozok a társamnak és az edzés felénél már nem kapok levegőt,tehát szenvedés,kínlódás.
Múltkor lejött a haverom edzeni egy laza 12 órás műszak után,éhesen és mindenkit tökön rúgott,mert nem tudott figyelni.Kellemetlen még szuszpenzorban is.
Konditerembe viszont simán,még fel is üdít.
GreenTea
Azért nem javasoltam neki az edzést hulla fáradtan, mert esetleg többet ártott volna mint használ. Engem is feldob az edzés, még ha fáradt vagyok is, de egy dekoncentrált ember ugyanúgy veszélyes a teremben, mint egy közdősport edzésen. Jobb ha az ember ilyenkor mérlegel, mert magunkat általában mi ismerjük a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!