2 hónap alatt lefogyhatok kb 6 kg-t? Többi lent.
14/F Szeretném, ha azért látszana rajtam az izom :) Járok konditerembe, csinálok felülést- hasprést minden másnap, és járok futni minden más nap(most kezdtem) ettől szerintetek fogok fogyni, úgy , hogy nem diétázok, de odafigyelek hogy ne szalonna, szalonna hátán legyen az ebéd és vacsora ? :)
Ja és ha így csinálom látszik majd a hasizom is? :D nem vagyok kövér, mert 173 cm / 66 kg vagyok . vélemyén? :)
Én hétfőn cardió edzésre megyek ami fél óra.Majd utána átmegyek az uszodába(egy helyen van az épületen belül) és úszok mondjuk a medencét oda-vissza hatszor úszom át.
Kedden 30-40 perc súlyzós edzést csinálok,majd szaunázok egyet..Szerda szünet.Csütörtök cardió edzés + úszás.Péntek súlyzós edzés+ szauna. De minden nap intenzív gyaloglók 1 órát. (oda fél óra vissza fél óra a melóhelyemre)
Szóval nem nagyon erőltetem meg magam..Van olyan nap amikor nincs kedvem 30-40 perceket edzeni,így csak 20 percet edzek,de van amikor 1 óráig is csinálom..Mikor milyen kedvem van..A lényeg,hogy mozogjak..
és ezzel lement 4 kg? :D
Akkor ezt kommentáld: :D
-Hétfő: Futok, vagy konditerem(vagy mind 2, és még talán tesi óra is 1 héten de a 3 közül 2, min 1).
-Kedd: 1 héten van tesi is, máskor csak úszás(de kedden mindig van úszás)
-szerda: konditerem(súlyzós edzés) van hogy 45 perc, de van hogy 1,5 h :) (lehet van futás)
-csütörtök: 1 héten tesi máskor semmi(de lehet van futás aznap)
-péntek: általában biciklizünk kb 1 órát, meg focizgatunk 1 órát a haverokkal, de lehet futás is van
Szombat-Vasárnap: lazítás, de lehet 1 nap futás. :)
a biztos, hogy futás 1 héten 3-4 lesz :D na, szerintetek? :D 2 hónap alatt elsz kockahas? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!