Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvenyomás 25kilóval, hogy...

Fekvenyomás 25kilóval, hogy eddzek rá? 1hetem vagy. Lécci

Figyelt kérdés

1 hét múlva lesz az alkalmassági vizsgám, és 25x kell kinyomnom a 25 kilót, és sajnos annyira még nem nagyon megy.Eddzek rá pedig, ki is tudom nyomni kb vagy 10x

Mit tanácsoltok hogy eddzek rá, hogy kimenjen 25x??

és azt nem tudom még, hogy hogy lenne célszerűbb: gyorsan vagy lassabban nyomni...bármilyen tanács jól jönne, nem értek hozzá

18/L

2011. ápr. 3. 09:18
 1/4 Vászilíj Zájcev válasza:

Valami no fokozót vihetnél be edzés és az alkalmassági előtt.

Am nincs erre jó recept, amikor nem megy, akkor már ne csak mellből nyomd, hanem segíts be vállból, hátból is.

2011. ápr. 3. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:

GreenTea

Keresd meg azt a fogásszélességet, aminél a legjobban ki tudod használni a gyakorlatban résztvevő izmok erejét, tehát amelyikkel a legtöbbet bele tudsz préselni:)

Nem tudom milyen szabályok vannak itt, de esetleg használhatod az erőemelőknél látott hatalmas homorítást is.

2011. ápr. 3. 09:45
 3/4 De Puta Madre ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy kiválthatod ezt fekvőtámasszal, az megy?
2011. ápr. 3. 10:24
 4/4 anonim válasza:
Gyorsan nyomd úgy többet tudsz. (A súly megtartására nem használsz felesleges energiát.)
2011. ápr. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!