Abba szeretném hagyni a konditermes edzést. Hogy edzek otthon úgy, hogy egyik izomcsoportot se hanyagoljam el?
mi az oka hogy már nem akarsz terembe járni?
kellene 1 fekpad,és 2 kézisúlyzó minimum! saját testsúllyal sajnos nem lehet kiváltani a súlyzós edzést
GreenTea
Engem is érdekelne miért hagyod a kondit. A rendes otthoni edzést nehéz kivitelezni!
A sajársúlyos edésekhez is kell egy két ezkösz, amivel viszont, elég jó edéseket lehet csinálni.
Tolódzkodás: iszonyat jó, tricepszre, és mellre is lehet csinálni fogástól függően. A konyhapult sarokeleménél csináltam, ha éppen ottjon jött rám. :-D
Húzódzkodás: dekatlonban lehet venni ajtóra szerelhető húzódzkodó rudat. Fogástól függően a hát különböző izomcsoportjait, vagy bicepszet lehet állítani.
Fekvőtámasz: mell, váll tricepsz fogástól függően, ha ól megy, tedd a lábad székre, asztalra, úgy több a terhelés az felsőtesten.
A hasizmok edzésének egyszerűségéről meg ne is beszéljünk...
Saját sújjal is oda lehet tenni azért:
http://www.youtube.com/watch?v=jIjoq68i1HI
http://www.youtube.com/watch?v=JvNVbJnARAY&feature=related
Sok sikert!
Utolsó válaszoló - köszönöm!
Húzódzkodáshoz beszerzek majd ilyet!
Bicepszhez vagy vállhoz még valami ötlet esetleg?
Vedd meg a Fegyencedzés c. könyvet rohadt jó én is használom. Ami ehet kell kosárlabda vagy valamilyen akkora méretű labda pl focilabda medicinlabda,,, húzódzkodó rúd, és amit még vegyél egy tolódzkodó
Járj néha futni 1-2-szer
Utólag ez már csak az én véleményem!! szerint vegyél:: 2db egykezes sulyzót egy olyan 10kg-ig legyenek legálabb felszerelhetőek (ezt úgy értem hogy az egyik is 10kg és a másik is 10kg legyen) max 12kg-ram ig legy
MELEGÍTENI NE FELEJTSD EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!
Már más is ajánlotta ezt a könyvet, megveszem vhonnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!