Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretném csökkenteni a...

Szeretném csökkenteni a testzsír%-om, erre az étrendre kérnék rábólintást, vagy kritikát. Így kellene kinéznie?

Figyelt kérdés

21L vagyok, 175 cm és 66 kg. 2 hónapja 73 voltam, és több fehérje, kevesebb ch, napi 5 kis étkezés elvvel fogytam le, persze mozogtam is. A testzsír%-om kezdetben 25 volt, most 21. szeretném még lejjebb vinni, ezért eldobtam a régi étrendemet (ahhoz hasonló volt, amit a fogyókúra rovatban olvashattok a tanácsok többségében, tudom nektek kicsit drasztikusabb elképzeléseitek vannak a zsírbontásról, ezért ide írtam most).

az összetevőket így gondoltam: 1400-1600 kcal, 120-160g szénhidrát, 100g fehérje (ezt a bodybuilderen számoltam), zsír minimális.

az étkezések időpontjai: reggel 8, 11, 14, 18, 22 (éjfél körül fekszem)

az étrend így nézne ki:

reggeli: 100g natúr joghurt+ 50g zabpehely vagy 2 szelet tk. kenyér, főtt tojás, sonka, zöldség

vacsora: 100g túró + 50g mozzarella, zöldségek v. 3 tojás, sonka, zöldségek

a kettő közt 3 köztes étkezés: 250g csirkemell v. csirkecomb bőr nélkül 3 fele elosztva (párolva, grillezve, sütőben, kevés oliván sütve...), ehhez 125g rizs v. lencse 2 felé osztva. a 3. étkezésnél a köret 100g párolt zöldség. (a hús fele anyagiak miatt csirkecomb)

"nasinak" heti 2-3x egy marék földimogyoró, esetleg pár gyümölcs azokon a napokon, amikor a bevitt ch egyébként nem haladja meg a 100g-ot (tudom, nem szeretitek, de én odavagyok érte:$)

emellé napi 3 liter víz, vagy ízesítetlen tea.

edzés: van heti egyszer 2 órás taccsravágós röplabdaedzésem, ezen kívül 2naponta 20 perc intervallumos futás, és heti 3-4szer alakformáló torna (vmi dvd, Alexandra, Réka, még nem döntöttem el...).

mit kéne másképp csinálnom szerintetek? szeretnék sok őszinte véleményt kapni, az se baj, ha "bunny-stílusban" jön :)

2011. márc. 22. 01:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
és a proteined milyen?
2011. márc. 22. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Reggelre a zab mellé van Power Proteinem, edzés után pedig a Musclelogic tejsavóját használom. Gondolom tőlem kérdezted.

2011. márc. 22. 14:44
 13/16 anonim ***** válasza:
igen tőled! én is powert használok,de most áttérek promixre,mert drágább(7kilós azért megéri)de 65%-a tejsavó,a tiszta tejsavóm meg cytogen whey pro! +multi pro pak és c-1000
2011. márc. 22. 14:50
 14/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Most vettem először Powert, amikor shop.builderen le volt árazva. Reggeli zab mellé teljesen megfelelő és olcsó.

2011. márc. 22. 15:02
 15/16 clint ***** válasza:

honnan tudod h a promix 65 %a savó?

Amúgy greentea én is birom a musclelogic fehérjét, az extremefitben nem pénz érte amit kérnek.

2011. márc. 23. 02:48
 16/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Pontosan clint:D Én onnan rendelem mindig, ha kell, csakk körbekérdezem a haverokat kell-e valami, hogy ne legyen szállítási költség:) Ami még nagyon jó árban van az a Gaspos Myofusion, SuperPump 250 és az MHP Glutamin-sr.

2011. márc. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!