Komolyabb diétánál mi a hatásosabb, két csomag multi pro vagy 1 csomag monster 100 pak?
Figyelt kérdés
Árban azonos lenne 97kg vagyok 179cm magas , eljött az idő hogy lepucoljam magam , elég nagy az izomzatom, és nem szeretném elveszteni , pont a vitamin bevitel miatt, igy hozzáértők várnám ez ügyben.
:D
2011. márc. 19. 16:26
1/5 anonim válasza:
Én 2 adag Multi Pro-t tolnák.De ez csak az én véleményem.
2/5 anonim válasza:
GreenTea
A két lehetőség közül inkább a dupla Multi Pro.
3/5 anonim válasza:
szerintem 1 csomag multipro is elég. ezt egészítsd ki még egy kis cvitaminnal, CLA, amit akarsz.
4/5 anonim válasza:
GreenTea
Ja egyébként szerintem is elég egy csomag, de ha nagyon akarod...
5/5 anonim válasza:
Használj két csomagot a multi-pro-ból, a monster 100 csak egy túlárazott designer vitamin, semmi extra dolgot nem nyújt a multi-pro-hoz képest, azok a hatóanyagok amik az edzést segitik, szerintem nem multivitamin készitménybe kéne belerakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!