Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szemes és "szuris" szteroidok...

Szemes és "szuris" szteroidok hatására lennék kíváncsi. pontosabban melyiket tartjátok jobbnak és miért? Ha a minőségi tömeg és erőnövekedés a cél akkor a szemesek már kilőve? Vagy a Stano-az jó csak keveset hoz.

Figyelt kérdés

tegnap már érdeklődött valaki hasonló témában,remélem nekem sikerült értelmezhetőbben feltenni a kérdést:)

csupán információ szerzés a célom és kíváncsi vagyok a személyes tapasztalatokra...

2011. márc. 19. 08:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem mondtam hogy a kamu szuris jobb mint a szemes eredeti. Én abból indultam ki, hogy mindkettő eredeti. Azt továbbra is fenntartanám, hogy egy kúra alapja a szuris cucc és a szemes csak ez után jön.

A két szemes kúráról pedig azt mondanám hogy nem kéne egymásután.

2011. márc. 19. 14:18
 12/15 A kérdező kommentje:

értem..személy szerint szemes cuccot próbáltam a szurist a tű miatt hagytam ki:)

tervezek később egy Susta kúrát de csak ha már naturálba nem növök tovább..

személy szerint neked milyen cuccal volt dolgod??

2011. márc. 19. 14:41
 13/15 anonim ***** válasza:

GreenTea

Naturál vagyok, tehát nem volt még semelyikkel dolgom. Csak olvasok és érdeklődök olyanoktól akik használják őket. Próbálok minél többet megtudni, hogy ne álljak majd hülyén amikor neki akarok kezdeni. Ezért nem adok konkrét tanácsokat, hogy mit mivel és mennyit, mert nem tapasztaltam még őket.

2011. márc. 19. 14:53
 14/15 A kérdező kommentje:

későbbiekben mint említettem tervezek egy Szuris kúrát..

csupán azzal kapcsolatban vannak kétségeim hogy mit vegyek

Sustanon vagy Omnadren? mármint melyik cucc az amiből könnyebb jót szerezni?..azt "vágom" hogy versenyzőtől érdemes de azért ő is kaphat kamut:S

2011. márc. 19. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:

GreenTea

Figyelj, ezzel az a gond, hogy sosem lehet tudni... Egyébként volt egy ilyen kérdés nem rég itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

Szerintem a legbiztosabb ha olyan cuccot veszel, amit már kipróbált valaki (nem a díler), és jó volt.

2011. márc. 19. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!