1 honapja jarok gyurni, de utobbi ket nap nem tudtam menni annyira faj a hatam pontosabban a lapockaimnal, a nyakam is alig tudom mozgatni, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Bekentem Ben-gay kenoccsel az csillapitotta a fajdalmat es szedek midocalmot is , egy eve jartam gyurni 6 honapig es akkor is ugyanez volt a problemam , mi lehet a baj? nem jol melegitek vagy tul keveset? legyszi valaszoljatok2009. febr. 28. 07:18
1/4 anonim válasza:
Sajnos én ebben nem vok profi, de szerintem mindenképpen menj el orvoshoz, majd ő segít, ő ért ehhez.
2/4 anonim válasza:
menj el orvoshozl, és mindig gondosan nyújts le!
3/4 anonim válasza:
Biztos, hogy szabályosan csinálod a gyakorlatokat?
Csak azért kérdezem, mert az én párom is edzett már korábban is, de minden "szakmai tudás" nélkül. Akkor neki is megállás nélkül fájt a háta, sőt még kisebb húzódásai is voltak.
Egy ideig nem is járt le, most pedig már szakszerűen csinálja, a nyújtógyakorlatok is megvannak, és azóta szerencsére semmi baja.
Szerintem kérd egy szakértő segítségét a teremben, meg a drágám gyakran nézegeti a www.bodybulider.hu-t is (ahogy lopva oda pillantok, általában azt böngészgeti) :)
4/4 A kérdező kommentje:
Konkretan mit jelent a lenyujtas?? tavaly voltam orvosnal ezt a kenocsot es ezt a gyogyszert irta fel amit leirtam , es azt mondta , hogy pihentessem darabig , majd ha megyek ujra kondizni akkor meg melegitsek jol be.
2009. márc. 1. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!