Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért minden testnevelőtanár...

Miért minden testnevelőtanár azt hogy mindenki sportos fitt atléta?

Figyelt kérdés

Csak a futást tudtam felvenni suliba, megmondom őszintén nem tudok futni..Van rajtam súlyfelesleg, ezért elkezdtem járni a konditerembe, de 4 hét alatt nyilván nem lesz jó állóképességem.

A tanár meg elkezdi nekem h többet kell futni..de miért nem lehet elfogadni h nem tudok futni..?

2011. márc. 18. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A sportosság nem egyéniség kérdése. Minden embernek fejlesztenie kell az állóképességét, ép testben ép lélek :) Meg (és most kapok majd sok lepontozást mert biztos nácinak fognak nézni), de állampolgári kötelességed is az egészség.
2011. márc. 18. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:

GreenTea

Az előző komment teljesen rendben van!

Ne beszélj hülyeséget, hogy "sportos egyéniség"... ilyen nincs! Tedd a dolgod és ne nyivákolj! Ha valamit el szeretnél érni, akkor tegyél is érte!

2011. márc. 18. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:

És látom senki nem érti a kérdés lényegét...

NEM RÓLAM VAN SZÓ...

2011. márc. 20. 14:16
 14/14 bix ***** válasza:

leírtuk. a tanár célja hogy kihozza belőled a maximumot. nem érti meg hogy nincs olyan hogy nem tudom, mert ő is tudja hogy tudsz futni, csak lusta vagy hozzá, és elfáradsz, és ezt nem csipázod. ő meg lszarja hogy szereted vagy sem. túlsúlyos vagy, ennek rengeteg egészségügyi kockázata van. a magas vérnyomástól kezdve a cukorbetegségig, sorolhatnánk. azért csinálja mert ez a feladata. testnevelés tanár. mit kezdjen veled ha az óra szerint futni kéne, de te nem vagy hajlandó? nem kell felvenni, vagy ha már felvetted akkor legalább az igyekezetet látni akarja.

le lett írva. a futás a konditermi edzések egy részével (kardió gépek) megkerülhető és szép eredményeket lehet elérni, de belőled a kitartás hiányzik, azért sérelmezed a hozzáállását.

a mi tesitanárunk egy állat volt, szénné hajtott minden héten, és tudod mit mondtam amikor elkezdtem kondiba járni? bárcsak ennél durvábban meghajtott volna. akkor nem lettem volna 2 méterhez 76-8 kilós kis vézna semmi, nulla állóképességgel és erővel. de maradj csak ilyen, majd te is rádöbbensz hogy ő is csak jót akart neked...

2011. márc. 20. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!