Miért minden testnevelőtanár azt hogy mindenki sportos fitt atléta?
Csak a futást tudtam felvenni suliba, megmondom őszintén nem tudok futni..Van rajtam súlyfelesleg, ezért elkezdtem járni a konditerembe, de 4 hét alatt nyilván nem lesz jó állóképességem.
A tanár meg elkezdi nekem h többet kell futni..de miért nem lehet elfogadni h nem tudok futni..?
"Én ezt értem, de futni útálok, meg szerintem többet ér a 1,5-2 órás kondi a 3kmes futásnál, mivel ott a saját tempódba csinálod meg jobban formál mint a futás"
hát két óra kondi biztos többet ér mintha ugyanennyi idő alatt "lefutnál" 3 km-t, 1.5 km/óra sebességgel :D
GreenTea
:D Nem hiszik azt. De attól, hogy te utálsz futni (én is), még elengedhetetlen kelléke az állóképesség fejlesztésnek. Az állóképesség máshogy fejlődik a súlyzós edzéstől is és máshogy a futástól. Nem hinném, hogy a tanárod 3 km-t futtatna órán.
Nagyon vicces....
Valaki aki a kérdésre válaszolna
a kérdésre azt a választ kapod amit vársz:
mert egy beszűkült agyú hulye barom állat!
megfelel?
ezek szerint nem igaz amit írtál
nem tudsz futni vs nem szeretsz futni.
neked le kell fogyni. ennyi diéta és kardió ha már ragaszkodsz a teremhez... a teremben pedig krvára nem igaz hogy a saját tempódat meheted. ismétlések között megadott maximális és minimális pihenőidő van, annak függvényében hogy mit akarsz elérni. tömegelni, erőt növelni, állóképességet, stbstbstb...
azért akarja hogy fuss mert egy normális diétával ezzel lehet ingyen, kis kitartással gyorsan lefogyni...
Nem azt a választ vártam, hogy akkor szidjuk őket.
Én csak azt nem értem miért nem tudják azt elfogadni h nem mindenki sportos egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!