Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 hónap gyúrás...

Szerintetek 2 hónap gyúrás után jó aránynak számít hogy 3 cm-t nőtt a kezem?

Figyelt kérdés
2 hónapja rendszeresen mindennap gyúrok házi készítésű 25 kg-os súlyzómmal, mikor elkezdtem direkt le is mértem a kezemet, volt ilyen 28,8 cm, pontosan emlékszem rá, és most pedig van már 32 cm-es kezem le is mértem. Csak az idegesít hogy nem-e kelett volna már jobban nőnie neki, és gondoltam felteszem ezt a kérdést.
2011. márc. 13. 02:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
de nem a kezed, hanem a karod
2011. márc. 13. 15:54
 12/16 Tyler913 ***** válasza:

Elso vagyok megint:

Hat,orulok,hogy ilyen celtudatos vagy,de ha igazi eredmenyeket akarsz,akkor nem artana tanulnod egy kicsit az edzesrol es a taplalkozasrol.

Az,hogy ilyen hamar ennyit nottel,jo,de a dolog nem ugy mukodik,hogy ha 2 honap alatt 3 centi akkor egy ev alatt 18 centi,jovore meg indulok a Mr. Olympia-n.

A mostani novekedesed ket faktornak koszonheto:

1.Ahogy emlitettem,a hormonjaid tombolnak,ebben a korban edzes nelkul,magadtol is izmosodnal.

2.Amikor az ember eloszor "talalkozik a sulyzokkal",a hirtelen sokk,ami a szervezetet eri,eros novekedesi inger.

De ez sajnos nem lesz mindig igy,nem fogsz minden honapban ennyit fejlodni,plane,ha nem kajalsz rendesen,plane,ha minden aldott nap edzed es tulterheled ugyanazt az izmot.

Ajanlom,hogy olvasgass,tanulj az edzestudomanyrol,hogy a kezdeti bumm elmultaval is folytatodjon a fejlodes:

[link]

2011. márc. 13. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:

de bmeg bicepszed nem mostanában lesz 38as...

a karod lehet annyi, de a bicepszed....

2011. márc. 13. 22:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát énis úgy gondoltam hogy a karom befeszítve legyen annyi, csak rosszul érthető volt:). Amúgy mennyi idő mire elérem a 38 cm-t? Most van 32-es felkarom befeszítve, egy éven belül már szerinted meglesz a 38?
2011. márc. 14. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
ööö...fogtad amit mondtam?
2011. márc. 14. 14:27
 16/16 A kérdező kommentje:
Persze fogtam:)
2011. márc. 15. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!