Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 hónap gyúrás...

Szerintetek 2 hónap gyúrás után jó aránynak számít hogy 3 cm-t nőtt a kezem?

Figyelt kérdés
2 hónapja rendszeresen mindennap gyúrok házi készítésű 25 kg-os súlyzómmal, mikor elkezdtem direkt le is mértem a kezemet, volt ilyen 28,8 cm, pontosan emlékszem rá, és most pedig van már 32 cm-es kezem le is mértem. Csak az idegesít hogy nem-e kelett volna már jobban nőnie neki, és gondoltam felteszem ezt a kérdést.
2011. márc. 13. 02:06
1 2
 1/16 Tyler913 ***** válasza:

Kezed?Az kicsit mas.

Gondolom,a felkar kormereterol beszeltel.Az emlitett novekedes nagyon jonak szamit,plane,ha a taplalkozasi illetve edzesi alapismeretek hianyoznak,ami nalad sajnos valoszinu:(

Ugy sejtem,hogy tizeneves vagy,ilyenkor a hormonalis robbanas miatt ha nem gyurnal,is novekednel,mivel az atlag tini fiu also hangon is 10-15 kg zsirmentes testtomeget szed fel par ev alatt.Erre persze rasegitettel a "gyurassal".De megegyszer, a kerdesre valaszolva:igen,jonak szamit.

2011. márc. 13. 04:34
 2/16 anonim ***** válasza:

2 hónapja? hm..várjál...... számolok.....!

na itt vagyok:4,17centit kellett volna nőnie,van okod idegeskedésre mert otthoni edzéssel, 25kilós súlyzóval, normális kaja,tápkieg nélkül,0 hozzáértéssel szoktak atom nagyot fejlődni a fiatalok.

2011. márc. 13. 08:29
 3/16 anonim ***** válasza:
de buta vagy:D:D:D:D:D:D
2011. márc. 13. 08:30
 4/16 anonim válasza:
87%

Nem értem miért oltjátok a kérdezőt.

Nem mindenkinek van pénze edzőteremre és személyi edzőre.

Legalább próbálkozik, nem tesped.

Inkább segíthetnének neki "kedves" hozzáértő válaszolók, mint hogy piszkáljátok.

Ezek után meg csodálkoztok, hogy sokan irtóznak a kondizó emberektől. Talán pont az ilyen elszállt válaszok miatt...

2011. márc. 13. 09:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Értem. Hát örülök akkor neki, végülis nekem nem az a célom hogy ilyen nagyon kigyúrt legyek, a végcélom a 38-as bicepsz lenne, remélem egy másfél év alatt meglesz:)
2011. márc. 13. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem írni, 18 éves vagyok
2011. márc. 13. 11:58
 7/16 anonim ***** válasza:

nem veszed észre hogy a bicepsze mérete miatt aggódik,pedig 1 feltétele sincs meg a növekedésnek?

minek fárassza magát,hogy 1 hónap múlva ne fejlődjön és abbahagyja az egészet? nem nyávogni kell,minek dícsérgessük? le kell oltani,hogy észbe kapjon és kezdjen el jól kajálni,meg normálisan edzeni! ha valaki nem akar kigyúrt lenni,csak izmosabb,a testnek ugyanúgy meg kell adni ami ehhez kell! bodybuilder.hu-t olvass és sok sikert!

2011. márc. 13. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:

38as bicepsz? hhááát fiam hajrá

mások örülnek, ha az egész karjuk 40es, de neked csak a bicepszed lesz 38as

2011. márc. 13. 12:27
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát igen lesz is 38-as kezem nemsokára! Keményen edzek, és el fogom érni ezt a méretet!
2011. márc. 13. 13:33
 10/16 anonim ***** válasza:
fel kéne fogni hogy a kemény edzés 20%-a a dolgoknak!
2011. márc. 13. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!