Szerintetek 2 hónap gyúrás után jó aránynak számít hogy 3 cm-t nőtt a kezem?
Kezed?Az kicsit mas.
Gondolom,a felkar kormereterol beszeltel.Az emlitett novekedes nagyon jonak szamit,plane,ha a taplalkozasi illetve edzesi alapismeretek hianyoznak,ami nalad sajnos valoszinu:(
Ugy sejtem,hogy tizeneves vagy,ilyenkor a hormonalis robbanas miatt ha nem gyurnal,is novekednel,mivel az atlag tini fiu also hangon is 10-15 kg zsirmentes testtomeget szed fel par ev alatt.Erre persze rasegitettel a "gyurassal".De megegyszer, a kerdesre valaszolva:igen,jonak szamit.
2 hónapja? hm..várjál...... számolok.....!
na itt vagyok:4,17centit kellett volna nőnie,van okod idegeskedésre mert otthoni edzéssel, 25kilós súlyzóval, normális kaja,tápkieg nélkül,0 hozzáértéssel szoktak atom nagyot fejlődni a fiatalok.
Nem értem miért oltjátok a kérdezőt.
Nem mindenkinek van pénze edzőteremre és személyi edzőre.
Legalább próbálkozik, nem tesped.
Inkább segíthetnének neki "kedves" hozzáértő válaszolók, mint hogy piszkáljátok.
Ezek után meg csodálkoztok, hogy sokan irtóznak a kondizó emberektől. Talán pont az ilyen elszállt válaszok miatt...
nem veszed észre hogy a bicepsze mérete miatt aggódik,pedig 1 feltétele sincs meg a növekedésnek?
minek fárassza magát,hogy 1 hónap múlva ne fejlődjön és abbahagyja az egészet? nem nyávogni kell,minek dícsérgessük? le kell oltani,hogy észbe kapjon és kezdjen el jól kajálni,meg normálisan edzeni! ha valaki nem akar kigyúrt lenni,csak izmosabb,a testnek ugyanúgy meg kell adni ami ehhez kell! bodybuilder.hu-t olvass és sok sikert!
38as bicepsz? hhááát fiam hajrá
mások örülnek, ha az egész karjuk 40es, de neked csak a bicepszed lesz 38as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!