Mi történik akkor ha túl edzem magam?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan mi van akkor? Egyik kérdésemnél mondták hogy nem jó ha túl edzem magam, de mi van akkor? A héten 5x voltam kodizni de nem edzettem minden nap ugyan azt de nem volt pihenő nap!2011. márc. 12. 18:37
11/18 anonim válasza:
ha egymás után nem ugyanazokat az izmokat edzed,igen!
12/18 A kérdező kommentje:
Szóval pl hétfőn a láb izmait kedden a kar izmait csütörtökön láb pénteken kéz! És minden nap biciklizek és lépcsőzök mert attól jól izzadok! így jó?
2011. márc. 14. 15:59
13/18 A kérdező kommentje:
(Fogyni is szeretnék azértm ondtam az izzadást)
2011. márc. 14. 15:59
15/18 A kérdező kommentje:
Kondi teremben!
2011. márc. 14. 17:53
16/18 anonim válasza:
mellet meg hátat,vállat nem edzel? kar edzés oké kéz az mi?
az izzadás nem zsírból fogyást jelent,csak vízveszteséget!
olvasd el ezeket!
17/18 A kérdező kommentje:
felsőtest, alsótest! így pontosabb!
2011. márc. 14. 22:44
18/18 A kérdező kommentje:
ja meg hőt termelek és égetem a zsírt! Az okos ember így fogy! inkább minthogy valami sz*rt egyek meg kihaggyak dolgokat! Kevesebbet eszek és sokat mozgok! Az az igazi diéta csak a sajtó feldobta az ilyen meg olyan diétát meg 10kg fogyás másodpercenként sz*rokat és azért van ezzel el minden ember! 20 éve ilyenek még nem is voltak és fogyni akartak az emberek és egészségesebb volt! én nem a számítógép előtt akarok leadni pár kg-t!
2011. márc. 14. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!