Mi történik akkor ha túl edzem magam?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan mi van akkor? Egyik kérdésemnél mondták hogy nem jó ha túl edzem magam, de mi van akkor? A héten 5x voltam kodizni de nem edzettem minden nap ugyan azt de nem volt pihenő nap!2011. márc. 12. 18:37
1/18 anonim válasza:
ha minden nap más izomcsoportot edzel,akkor más a téma.
jól kell beosztani akkor jó lehet,de én 4 napos edzéstervet ajánlok közte 1 nap pihenővel.
2/18 hippolita válasza:
Az én barátnőm pl. belehalt, nem bírta a szíve, de erről ő nem tudott.
3/18 A kérdező kommentje:
Hát a 2.-az kevés eséjjel hiszem el! 1.És az olyan hogy 2 nap edzés 1 nap pihenő, 2 nap edzés és így tovább?!?!
2011. márc. 12. 19:16
4/18 anonim válasza:
Rajtam úgy jött ki,hogy a nyugalmi pulzusom felköltözött az egekbe és ezenkívül semmihez nem volt kedvem,állandóan fáradt voltam és a legrosszabb az volt,hogy éjszaka nem bírtam aludni.
5/18 A kérdező kommentje:
áá értem! Akkor inkább pihenek! :)
2011. márc. 12. 19:42
6/18 anonim válasza:
edzettem már túl magam. ilyenkor: fáradt vagyok, esetleg fájnak az izmaim, fejben is fáradt vagyok, izomgörcs
7/18 anonim válasza:
Túledzettség akkor jöhet létre, ha az edzések és pihenések között az egyensúly felbomlik. Az alábbi tünetek kísérik:fizikai teljesítménycsökkenés, állandó fáradtságérzés, izommerevség, sérülékenység, étvágycsökkenés vagy fokozott étvágy, alvászavar, hangulatváltozás, hanyatló koncentráló-képesség, csökkent immunvédelem.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem értem pontosan azt hogy edzések és pihenésekk özötti egyensúly! Ez olyan hogy megvan hogy hetente melyik az edzés nap és a pihenő nap?
2011. márc. 14. 15:03
9/18 anonim válasza:
heti 3 napon legyen edzésed, pl.:hétfö-szerda-péntek
kedd-csütörtök-szombat.találd fel magad!
10/18 A kérdező kommentje:
és úgy lehet hogy hétfő kedd, csütörtök péntek?
2011. márc. 14. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!