Régebben csináltam napi 100 fekvőtámaszt, majd napi 200-at. Miért nem jutottam látható eredményre?
10-esével csináltam utána pihentem egy kicsit. a 100-at este 7 órától 9, 10ig, amikor 200-at csináltam akkor egész nap nyomogattam amikor rámjött, 300 a rekord
de látható eredmény nem nagyon volt, meg elég sokáig csináltam. mi lehetett a hiba?
hoppá a legfontosabb az lemaradt
mit változtassak ezentúl, ha ismét elkezdtem nyomogatni a fekvőtámaszokat? azzal ne gyertek hogy szabályosan csináljam, mert nem volt azzal hiba
mint előttem.
Napi 200 fekvő az izomnak nem adja meg a rendes stimulációt, nem készteted vele tápanyagfelvételre, max jól elfáradsz. Meg ugye ha nem viszed be edzés után gyorsan a tápanyagot, akkor úgy sem fejlődik, ha rendes edzésed van.
kösz
a fekvenyomás az jó? az mit erősít? milyen edzést kellene, hogy a karom vagyis a bicepszem erősödjön
"azért mert látható izmosodáshoz súlyzós edzés kell,meg egy komoly étrend! fekvőtámasztól az állóképességed nő."
Nekem körülbelül 2 hét elég volt ahhoz, hogy látszódjon, ráadásul napi 10-15-öt csinálok. Persze azt hozzátenném, hogy a felsőtestem alapjáraton elég gyenge, de nálam tényleg bevált.:)
Csak a nullához képest jelent a fekvőtámasz megterhelést az izmoknak, ha az ember rendszeresen csinálja, a test hamar hozzászokik. A fekvőtámasznak az edzésben - ha komolyan veszed - csak bemelegítésben lehet szerepe.
Évekig csináltam én is, már 60-at le tudtam nyomni egyhuzamban, nehezítettem kerettel, megemeltem a lábfejemet zsámollyal, de valahogy éreztem hogy több kell. Már nem erőltetem. Szereztem komoly súlyzókat, szigorú edzésrendet szerveztem magamnak, így van eredmény. Ha más nem is, de az állandó izomláz...
az a gond, hogy órák alatt csináltad meg a 100-at. az olyan, mintha semennyit se csináltál volna.
2 perc alatt csinálj 100-at. az majd meglátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!