Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Régebben csináltam napi 100...

Régebben csináltam napi 100 fekvőtámaszt, majd napi 200-at. Miért nem jutottam látható eredményre?

Figyelt kérdés

10-esével csináltam utána pihentem egy kicsit. a 100-at este 7 órától 9, 10ig, amikor 200-at csináltam akkor egész nap nyomogattam amikor rámjött, 300 a rekord

de látható eredmény nem nagyon volt, meg elég sokáig csináltam. mi lehetett a hiba?

2011. márc. 11. 19:00
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

hoppá a legfontosabb az lemaradt

mit változtassak ezentúl, ha ismét elkezdtem nyomogatni a fekvőtámaszokat? azzal ne gyertek hogy szabályosan csináljam, mert nem volt azzal hiba

2011. márc. 11. 19:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
azért mert látható izmosodáshoz súlyzós edzés kell,meg egy komoly étrend! fekvőtámasztól az állóképességed nő.
2011. márc. 11. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

mint előttem.

Napi 200 fekvő az izomnak nem adja meg a rendes stimulációt, nem készteted vele tápanyagfelvételre, max jól elfáradsz. Meg ugye ha nem viszed be edzés után gyorsan a tápanyagot, akkor úgy sem fejlődik, ha rendes edzésed van.

2011. márc. 11. 20:42
 4/12 A kérdező kommentje:

kösz

a fekvenyomás az jó? az mit erősít? milyen edzést kellene, hogy a karom vagyis a bicepszem erősödjön

2011. márc. 11. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
2011. márc. 11. 22:28
 6/12 A kérdező kommentje:
kössz
2011. márc. 12. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:

"azért mert látható izmosodáshoz súlyzós edzés kell,meg egy komoly étrend! fekvőtámasztól az állóképességed nő."

Nekem körülbelül 2 hét elég volt ahhoz, hogy látszódjon, ráadásul napi 10-15-öt csinálok. Persze azt hozzátenném, hogy a felsőtestem alapjáraton elég gyenge, de nálam tényleg bevált.:)

2011. márc. 16. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak a nullához képest jelent a fekvőtámasz megterhelést az izmoknak, ha az ember rendszeresen csinálja, a test hamar hozzászokik. A fekvőtámasznak az edzésben - ha komolyan veszed - csak bemelegítésben lehet szerepe.

Évekig csináltam én is, már 60-at le tudtam nyomni egyhuzamban, nehezítettem kerettel, megemeltem a lábfejemet zsámollyal, de valahogy éreztem hogy több kell. Már nem erőltetem. Szereztem komoly súlyzókat, szigorú edzésrendet szerveztem magamnak, így van eredmény. Ha más nem is, de az állandó izomláz...

2011. márc. 16. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

az a gond, hogy órák alatt csináltad meg a 100-at. az olyan, mintha semennyit se csináltál volna.

2 perc alatt csinálj 100-at. az majd meglátszik.

2011. márc. 16. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez furcsa, mert én örülök, ha 20 megy, az utolsó pár már nem is szabályos. Pedig nincs túlsúlyom, de az ötven kilómat is nehezen bírom el, nemhogy még súlyt pakolni. Vagy ebben lehet különbség a nemek között?
2011. márc. 17. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!